Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

bobec

ja mam PP a dostal som seroxat... a ja nie som uplne v pohode a myslim ze nik kto sem chodi nie je v pohode... inak by tu nechodil... moj nazor... idem si zacvicit, pekny vecer prajem

bubinka

jj, diky bobec, aspon niekto je tu vpohode=naozaj vpohode:) ty mas co za problem??ked seroxat??ja beriem fevarin...:)

bobec

caf brunuska... dakujem za pozdrav a urcite jej napisem... seroxat v pohode,vedlajsie ucinky sa stracaju... bol som sluzobne prec a nemal som sa ako zahlasit :-)))

brunuska

ahooooj bobko!!! kde sa tulas? bojime sa o teba! a pozdravuje ta givka! mas zbuchat nejaky pekny mailik do UK ! akurat som od nej citala :-) krasny mailik,ktory ma velmi potesil a ju zas tesia vsetky maily od nas-tak pis. a objavuj sa castejsie-ved vies hlasit sa mas! a ako? seroxat??? pohodicka??? oblievacka???

bubinka

ok, jasne, chapem, mas chut byt jedina, ktora rozumie tomu, o com sama toci...oki, lebo ani lenka nepochopila...tak jasne, hlavne je, ze ty chapes....jejejej, zijes si svoj diskopříběh..jejejejéééééé...oki:)už mlčííííííííííííím