Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ale brunuska, vsak ja sa nehadam....heeeeej, ludia...hadam sa tu ja???halooooooooooooo?? ach jaj, ja budem plakat, brunuska sa so mnou nebude bavit, a v tejto teme uz vobec...fnuuuuuuuuuk...asi si pojdem hladat inu temu, tam, kde ma prijmu do teplej naruce...a otvoria mi svoje srdcia s radostou....:DDDDD
brunuska tak v tomto si myslis zle moja...ja viem co robim, co pisem...mam tu kamosov, ktorich mam rada, ktori mi pomohli ked som potrebovala...that´s all...nic viac nic menej....
vies bubinka na tejto teme sa nebudem hadat a s tebou uz vobec nie.
lencok nemyslim si...ale kazdy sa ucime na vlastnych chybach-tak sa uc
:-)
ano, takych ludi??akych ludi???? specifikuj moja, len sa neboj, odviaz sa, prejav sa..konkretizuj..stale si len pri silnych slovickach, ale konkretne priklady mi tu akosi stale chybaju:)))...
ja mam svoje oci otvorene...a velmi dobre vnimam....:-)))
bubinka milacik takych ludi ako ty velmi dobre poznam a su mi uplne ukradnuti :-)
a hlavne nezabudni na seba lencok..nech sa ti ocka riadne do siroka otvoria :-)
to brunuska: ooo , ake silne slova, to si si musela dat asi dvoch frtanov, ked si taka husta, coooo?:))))neboj, aj ja sa bavim...:)ale nic v zlom neboj :)...sakra...brunuska si na mna zasadla...pomooooooooooooooooooooooooooooc
polejem vas vsetkych:-)...nech ste sviezi:-))))
ty basnik:-)...a coze si nam zlozil