Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tish

prepacne ze vam narusujem vasu konstruktivnu debatu, ja len by som chcela upozornit na to co napisala zakladatelka temy....a na jej nazov.

katty19

bubinka, myslím, že teraz, ak chceš pomocť, tak ešte popíš, ale ak nie, potom radšej....., lebo už to začína vyznievať dosť provokačne

bubinka

verejne sa ospravedlnujem ze som si dovolila napisat do tejto temy a zapojila sa do konerzacie tychto troch osob: brunusky, lencoka a milosa:))))...lebo mohol sa zapojit len ten, kto vedel, o co ide :DDDDDDDDD...len hacik je v tom....ze len brunuska vie, o co islo....:Dcize....asi by tu doteraz bola sama...podla jej pravidla, nezapajajte sa vy, co netusite, o com je rec :D goooooooooooooooood :p

lencok

ved hej len keby si mi to vtedy povedala priamo...tak sa to neriesi, ale mi si tu piseme a zrazu bum....nechapem...ide o to ze je milos na baby, ze jedna sem, druha tam, to tym chces povedat....ci? prepana poslala som mu len fotky, nech mi ich zmensi...the end

brunuska

pozri lencok si silne mudre dievca- podla mna-je to tvoja vec-koli jednemu malemu naznaku- v dobrom umysle tu vzniklo toto a bohuzial na tejto teme a vdaka niekomu kto vobec netusi o co ide.