Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
bubinka prepac ale ty si to cele vobec nepochopila a nebudem to tu vysvetlovat.dakujem za tvoj nazor.
hej, nejak tu skaces z jedneho do druheho, najprv sa navazas do lecoka, ze nech ta netaha do uzkosti...a sama vravis, ze trpis uzskostou,....hej, tusim to ja viem lepsie, cim trpis, naladovostou, alebo nadutostou, laskasvo sa uz do lencoka nenavazaj nabuduce...je to moja kamoska, a viem,cim si prechadza, a cim som si presla ja. ludia maju byt na seba mili a nie ironicki a podpichovacni!!!!
bubinka oxidujem na tejto teme lebo uzkostou trpim-neviem ty to vies asi lepsie nez ja a do nikoho sa nenavazam. nepoznas ani mna ani nikoho ineho,tak neries dobre?
inak, milosko, nepoznam ta sice, ale dik, ze si zmensil foto pre lenku,zmensila by som jej to aj ja sama,len som nebola online :( vsak aj mna vzdy udivovalo, co mi vzdy take mega velke fotky posiela, :))
brunuska, co tu saskujes? preco sa tu navazas do lencoka, ze trpi uzkostou ??? ked ty uzkostou netrpis, tak co tu oxidujes na tejto teme , hmm???
ja som rada ze si v pohodicke, tak to ma byt!
kliiiiidek lencok...bacha si na uzkosti- zo mna uzkost nedostavaj...ja som v pohodicke...
bruuuuuuuuuuuni to som rada:-)))))...
jeeezis lencok prestan dobre?! nikoho nic nenahnevalo- tak este raz- je mi to suma-fuk!!!!
tak sa uprimne ospravedlnujem, ak to niekoho nahnevalo...