Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
milosko, nemam cas tam vkladat fotky a v podstate ani ich tam davat nechcem, pretoze pokec pouzivam namiesto sms so svojimi ziakmi, je to lacnejsie. Ale mozem ti nejaku poslat, aby si si aj ty vedel priradit ku mne ksicht
clovece, ty nehovor, ze ani na rp nevies odpisat!!!!:))) oki, idem aj ja haji, bru noc vstekym :)
Ale teba Miloško tá láska a princeznička nejako rýchlo prešla.
zoznamte sa prosim v druhom kole...uz len pan markovic vam chyba...inak prajem dobru noc a dufam, ze toto bol prvy a posledny konflikt ktory sa uskutocnil v tejto teme a rychlo sa na neho zabudne a znova sa to tu zaplni povzbudivymi slovickami a vzajomnym pomahanim si, pretoze to com si precitala mi veru nepomohlo ani nezlepsilo naladu. prajem pekne sny a zajtra vesely piatok. majte sa.
hmmmm...velmi zaujimave, ani moja foto ti nedosla na azet, ani ma nezobrazilo....oki...:)
esteze inym maily finguju, aj ma vyhladat vedia :)))
aj ja idem, je tu akosi divne dnes. Pekne snicky vsetkym a tiez prajem vsetkym krajsi zajtrajsok. Som vycerpana
prajem vsetkym dobru nocku:-)))...dufam ze zajtra zacneme lepsie...pekne sny, a usmev na tvaricke!!!
Milosko, asi nevies poriadne vyhladavat, daj tam jej nick, nahod, ze hladas medzi zenami a kukni fotoalbum. Ja som kukla aj teba, konecne si mozem priradit k pismenkam aj tvar:o)
hmmmm...velmi zaujimave, ani moja foto ti nedosla na azet, ani ma nezobrazilo....oki...:)
esteze inym maily finguju, aj ma vyhladat vedia :)))
co sa to tu deje?
Ani sa mi nechce vsetko citat, staci mi posledna strana. Na vas asi zle posobi to krasne pocasie.