Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja som ti poslala na tu adresu , co si sem napisal, ale ak chces, kukni si ma, mam nick 22bubinka:)
to milosko....OCD....btw, uz viem, s kym mam tu cest, kukla som si ta na azete :DDD
oki lencok upokoj sa. nerozumies.to je v poriadku.mne sedi vsetko a je mi to jedno...poslite mu vsetci svoje fotky mne je to jedno :-)))
nema vyznam toto ...
brunuska no neveim kto z komara spravil somara, o tom potom...
ja som mail citala...!!! aj som ti odpisala....ale nechapem sakra co take sa stalo...a co tu riesime...pani keby som toto vedela nikdy sa neopovazim poslat niekomu svoje foto...vies ja nepotrebujem byt upozornovana, varovana, mam vlastny nazor....len tebe nieco nesedi...este by som sem nieco napisala, ale radsej budem ticho....lebo s touto debatou koncim
jeeeezis maria...lencok citala si si mail?comu v tom maily nechapes? fakt skoncime lebo toto tu...normalne nechapem uz aj ja.
oki, opustam vas, dievcatka, idem do svojej temy....ale ked tam nikto dnes ani nie je :( fnukkk
z komara ste spravili mamuta!
tak ja potom nechapem, anie je to moja vina....no commnent, teraz som trosku vytocena...o to nejde, tak o co...koncim, mam dost svojich problemov....
a prosim skoncite vsetci nech je to dostojna tema
a co vam prosim vas vsetkym dnes sibe ci co????