Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Veve

Ahojte :-)Dnes je vonku kráááááásne. Konečne začala jar a s ním aj teplé slniečko:-)
Zajtra som posledný deň v pekárni. Od pondelka pôjdem už na iné oddelenie. Ale kde to sa dozviem až zajtra. Dúfam, že nie pokladňa alebo lahôdky. So zákazníkmi som si to užila až až. Som fakt zvedavá kde ma dajú. Však uvidím.
Včera som bola za priateľom v Žiline.Mali sme medzi sebou nejake problémy, ale už je to O.K.Skoro som mu dala kopačky, ale potom som si uvedomila že ho veľmi ľúbim a nechcem ho stratiť. Zajtra si budem robiť tehotens.test. Totiž si neni celkom istý. Rozprávali sme sa o tom a pre istotu si ho spravím. Myslím si že nie som ale mám aj strach že môžem byť.Teraz som neni na to pripravená,ale deti veľmi mám rada a ak áno tak sa budem snažiť byť dobrou mamičkou.
Chcela som sa vás spýtať, či sa môže užívať Seroxat aj v tehotenstve?Mne raz psychiatrička povedala, že ak budem tehotná tak mi ho vysadí. Len to nechcem lebo by som sa bála aby sa mi to nezhoršilo.
Dnes idem konečne po dlhšej dobe na mládež.stretko.Teším sa keď tam uvidím moje kamošky.
Tak sa zatial majte a prajem vám pekný slnečný dník:-)

zuzi

Ja viem ani premňa to nebolo ľahké,hlavne kedˇ to bolo takmer na hrane.Osobne si však myslím že viac ako lieky pomôže dobrá rada a povzbudzujúce slovo od odborníka. Ty Miloško si už s toho vonku?

zuzi

Dnes som objavila tuto stránku po prvý krát,ani som netušila že existuje tolko ludí s podobným problémom ako mam ja.Ja mam úzkostne stavy už od malička,ale až minulého roku som sa rozhodla ísť za psychiatrickou.Osobne si myslím že úzkosťami trpia vačšinou ty ktorí nemajú žiadne iné problémy a tak rozmýšlajú o hlúpostiach,ako čo ked mi zase bude zle,čo ked ma odnesú niekde na psychiatriu čo ked mi šibne a skočím niekde s okna a pod.Treba sa len zdravo naštvať a povedať si \"čo prepána blbnem,už toho bolo dosť!\"A hlavne absolútne to z hlavy vygumovať.Nájsť si nejakého koníčka ktorý ma bude nadovšetko baviť.Ja osobne som si kúpila obrovského psa leonbergra s PP a chcela by som ak mi do toho nič nepríde s nim chodiť na výstavy.A hlavne a hlavne spomenúť si na tých ľudí ktorí sú naozaj chorí a majú bolesti alebo sú pripútaný na lôžko a nemôžu sa ani hnúť a predsa sú plný optimizmu,kdežto my sme v podstate zdrví a ......Takže nasadme ružové okuliare a hor sa do ulíc,do prírody ,za priateľmi,proste žiť a nie prežívať!

Dee

ona pila pivo pomocou slamky!!!Bombasticke, mala na neho chut. A sedela!!!!Po skoro troch tyzdnoch si sadla. A ma iskricky v ociach. Je to najkrajsia a najuzasnejsia babicka na svete. Ospravedlnujem sa ostatnym babickam:o)

Dee

Babicka je doma!!!!Teraz mi volala teta, ze ona sa pytala domov a komunikovala a na nic sa nepamata. Tak jej teraz vybavujeme opatrovatelsku sluzbu, kym ju asi v pondelok nevezmu do druhej nemocnice. Lenze je problem, ze ked to ma preplatiti poistovna(tu opatrovatelku) tak musi byt na papiery podpis obvodnej lekarky, ktora ale uz v ambulancii poobede nie je. Takze zistujeme kde byva aby nam supla peciatku:o)
Idem kuknut babicku
Paaa

Dee

no, mozno tam skocim sama.
....nekracaj predo mnou, mozno neviem nasledovat; nekracaj za mnou mozno neviem viest.....