Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
zuzanka, verím, aj mne je niekedy zvláštne, ako sa fotrík rozkrikuje pred telkou, tak, mám to doma, no
To som rada Miloško,môžem vedieť koľko máš rokov?Podľa toho čo píšeš ti to prichádza večer,mne tiež.Cez deň si na to niekedy ani nespomeniem až večer.To som potom sama na seba poriadne naštvaná a hlavne nepozerám televízne noviny,tam sa pretekajú kto ukáže najviac vrážd,sebevrážd a to človeku na optimizme nepridá.Potom na to celú noc myslím a v hlave mi stále zneje"a čo ked a čo ak atd atd....Podľa mňa je telka perfektný prenášač strachu a sebevraždy by tam jednoznačne ukazovať nemali.Je to ako nejaká zlá reklama:"máte nejaký problém neriešte ho,skočte z okna teraz je to v mode." A nehovoriac o tom že to sledujú aj deti.Je to svinstvo!!!!!!!
raz som mala psychosomatického povodu, že som sa brucha nemohla dotknúť, strašné bolesti, nadávala som každému v dostihu, išla som na pohotovosť do nemocnice a tam mi to pred dverami prešlo, tak som si išla kúpiť kávu, sestrička skoro dostala kolaps
v podstate, pohoda, klídeček, tabáček, čo vám poradím, samé musíte zabojovať
myslím, že tie tlaky sú psychosomatické, musíme sa začať mať viacej radi, dievčatá
tlaky?
Veve, práve držím letáka od Seroxatu. Možeš otehotnieť v pokoji. Aj som si myslela, ale radšej som to poistila.
katty...a čo tie tlaky???
mijka, zo začiatku sa na slnku viac točí hlava, po rokoch sa ti to ustáli:))))))
ahojte:)fakt je vonka krásne, tak neviem,či sa tu teraz vôbec niekto nájde.viete psych. mi zmenila lieky, prvé 2 dni bolo ok, no včera ja dnes mi je blbo , na žalúdok, zle spím , a ešte k tomu dnes mám silné tlaky na hrudi. už som si dala dnes aj lexaurin, no nepomohol.bola som vonka, no musela som sa vrátiť lebo tie tlaky nejak nechcú prestať. čo mám robiť, viete mi niekto poradiť???a ešte sa chcem spýtať, či viem dobre, že ked sa bere Ad nesmie sa byť dlho na slnku?