Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
...Ja to dnes už nevydržím...tú úzkosť, plač, depku, zlé myšlienky...Ako tomu zabrániť, aby to aspoň trošku polavilo?:(
ahojte:-), dnes som bola na chate, pekne som sa pripiekla, ale do rana budem hneducka:-)....inak sa mam fajn:-).
ozi mijka to su vedlajsie ucinky, ktore chvilu trvaju, no postupom casu sa stratia a uz bude len dobre...!ja som hlavne zaludocne problemy...keby ti to ale mooooooc vadilo treba sa poradit S Dr.:-), drzim palceky.
A veve ty si mi volala, som nansla 2 neprijate hovory, mobil som mala v chalupe, som nepocula:-(...co si moja chcela...vsetko ok?
inak nehnevajte sa ale preco si tu niekto chce stale na druhych vylievat svoju zlost...prosim rieste si svoje problemy mimo...niekto sa tu snazi niekoho stale ociernovat...tak dufam ze odteraz sa to zmeni...!!!
milosko tato tema uz davno nieje o ludoch ktori potrebuju pomoc.je o ludoch ktori si potrebuju pokecat.neviem preco nikto nezareagoval na ponuku damaxy vytvorit novu temu ktora by sa tykala pokecu okolo pp a uzkosti.no skoda a hlavne skoda je to ze i ti ludia ktori sa tu doteraz v zdrobnelinkach bavili si uz zacinaju liezt na nervy a chytaju sa za slovicka.prepacte vsetci napisala som si len svoj nazor.
paneboze ludia vy ste tu vsetci taki slepi a naivni ! ale co sa cudujem ja som taka bola 3 mesiace.
kazdy normalny clovek v tom prispevku to zlo vidi a nielen v tom prispevku..
" je mi jedno co pili,jedli,ze vrazdili a znasilnovali..."!!!
drzte sa tu vsetci ! nikdy som nemala zle umysly..raz sa o tom presvedcite.
....Normálne mi je smutno z toho, že na nete nikoho, všetci sú vonku, užívajú si krásne počasie a ja depkarím doma:-(...Cítim sa ako debil:-(
No Katty čo si tak nahnevaná na Miloša? Žeby ste sa nezhodli?
Zajtra mám trochu obavy že čo ak budem tehotná? Ale radšej sa nebudem zbytočne strachovať.Myslíte že tehotenstvo by prospelo mojej psychike keď mám PP? Bojím sa toho ako to budem znášať ak budem náhodou v tom.
Ale ak výsledok tehotens.testu bude negatívny tak si s priateľom radšej budem dávať pozor. Už som ho pekne vystríhala a povedala mu, že v najbližšej dobe nechcem žiadny sex!!! Ale ho veľmi ľúbim:-)))
alebo, keď bude treba, tak sa vyjadrím, ale neodporúčam, som výborne nabrúsená
Miloško, príspevkom 16.22 predvčerom na Slobode si u mňa skončil. Viac sa nebudem vyjadrovať.
vdaka miloško, skúsim to dýchanie..mávam tie tlaky často, no dnes to nechce prejsť, som nervózna kvôli priateľovi, a myslím že zbytočne, ale aj tak je to vo mne, viem, iba v mojej hlave, mám aj strach, a to asi vedľajšie účinky toho citalopramu, neviem, či ho brať, je mi z toho dosť blbo:(
ani nekukaj tie noviny, kopec bordelu je to