Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
dnes je nadherne, a ja cakam na "svoje deti" a idem s nimi pocitat. Chudence. A skoncim az ked bude skoro tma a dnesok si neuzijem:o(
tish, viem si predstavit potom svoj dialog v autobuse cestou domov:o) Kecala by som sama zo sebou o zazitkoch:o)
Haluz, hned by ma zavreli na par tyzdnovu dovolenku na psychiatriu:o) Aaaaale uz by som nemusela zhanat miesto kde mam praxovat tento semester:o) asi to tak urobim
novy cas necitam, a ja ju chcem dostat a nie vydrazit si ju:o)
Chcem ist na Zuzku Smatanovu. A chem dostat gitaru, ktoru rozdava. Uz som uvazovala aj nad tym, ze pojdem sama, ale nejako sa mi to nezda....ale este zhanam, do nedele si to mozu rozmysliet moji kamarati:o)
Dee,ta gitara je aj v novom case (drazba)
dee, ved chod aj sama a mozes sa bavit so svojim druhym ja napr :D ja som tak tiez bola a mala som zazitok aj bez inych :D
sedim v robote a uz sa aj poberam, idem sa prejst do mesta a potom co sa pritrafi :D co ja viem keby ma okakal vtacik to znamena stastie nie? :D
ja som tiez spokojna s dnesnym dnom. Len ma trapi, ze so mnou nikto nechce ist na koncert a ja strasne chceeeeeeeem
milos, privolavas? :D aj som zabudla na datum