Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
presne toto slniecko tu chybalo :)
dobry den,bude mi to sice trvat kym si spetne precitam vase prispevky.Prave som sa vratila z ciest a mozem vam potrvdit,ze zmena prostredia velmi pomaha.Pomaha tomu,kto odisiel a aj tým ,ku ktorym sa vrati.Pekny a pokojny zvysok nedele prajem
idem na koncert, idem na koncert......strasne sa tesim, zatial som bola len na jednom na Delegation a to bola pecka, takze dufam, ze aj Zuzka bude dobraaaaaaaa
Budem spievat nahlas aby ste ma aj vy poculi, ok?
Mijka-drz sa
(a aj vsetci ostatniň
mijkaaaaaaaaaa
ahojte:)no dnes je znova krásne, zatiaľ som bola doma, tie nové Ad ma doobeda znova odrovnali, teraz sa dávam dokopy, neviem či to brať, je mi z toho zle aj spánok je zlý.
dakujem miloško, už je inak lepšie, včera som už nebola online, tak som nepísala. tak zatiaľ pá
krasny den mame:-), no ja ostavam doma, lebo vcera ma slniecko az moc osvaclo...
inak bolo tu spomenute ze ked sa beru Ad nesmie sa byt dlho na slnku? to vazne? to som este nepocula....hmmmmm
no milosko mam pokarhanie?hadam mi bude odpudstene:-), lebo vonku bolo krasne tak nebol cas pisat!
tak a kto moze sup sup von!
Ja Vám chcem poradiť. Skúste si naplánovať na každý deň veľa aktivít. Budete naozaj šťastní. a budete mať naozaj radosť....overené
ahojte. prepacte ze som Vam sem tak hupol. Chcem len vyjadrit svoj obdiv ku vsetkym ludom ktori sa snazia dostat z uzkosti a depresii, mate moj respekt.
Moja kolegyna, z mojho posobenia v zahranici, cca 3 mesiace ma ani nezdravila, nehovorila vobec nic, stale bola zachmuerana. Neviem myslel som ze som spravil nieco zle ja, alebo sa jej nedari. Ked som odchadzal domov sa mi zdoverila a rozplakala, ze mala neuveritelne depresie. Velmi sa omluvala, ale uz sa z thoo dostala aj vdaka liekom a je z nej velmi velmi fajn kamaratka....
Je to aj dobra skusenost pre mna, ason nabuduce budem vediet ako sa chovat, kedze ako vidim, vela ludi trpi uzkostami a depresiami....dakujem
Miloš, fakt mi nič nepomáha.....