Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

brunuska

lencok a ty ako vies ze som foto poslala???
v poriadku.ja mam vsetko vyriesene aj som kludna.mala rada pre vas-ok- neprijata.akceptujem.uz sa viac o to nepokusim ale o tebe som si myslela cosi ine.majte sa.

lencok

a tym prispevkom 6:37 si chcela povedat ze milos je nejaky......, lebo pisala si zasa tak tajomne...neveim jednoducho toto nemam rada....a kym sa to tu neukludni asi sem radsej nebudem chodit...

tereza1978

dievcata tak ste ma poplietli ze teraz uz vobec nepoznam co je strach a co uzkost.dee velmi pekne si to napisala.urcite to pomoze vela ludom co sa nedostanu k odbornej literature a len tak si prezeraju temy a hladaju sa kam sa zaradit.milosko naschval si vynechal ze piatok 13 alebo si to nechcel pouzit?

lencok

dobre ranko,
neda sa mi nereagovat....brunuska a ty si preco foto poslala ci ty si nejaka vynimka...prepana keby niekto chce na azete ma kopec foto a tam si ich hocikto najde...tak prosim uz sa ukludni...tu je to o uzkosti...a pravidla na nete? no ziadne nie su, kolko je na azete foto...pani akoze neveim co mas alebo si mala s milosom...ale uz to uzavrime, ma tu uz ani nebavi chodit...mam z toho zly pocit, vyries si svoje veci s nim mimo...

tish

pre mna su strach a uzkost tiez rozdielne aj ked sa prejavuju podobne. strach mam z niecoho konkretneho, uzkozt je necakana, pricina je nedefinovatelna...

Dee

ok, mas pravdu. Ja som tym chcela povedat nieco ine, trochu som sa splietla:o)
Chcela som len poukazat na to, ze uzkost a strach su dve rozlicne veci