Úzkosť

lencok

co stvaram? akurat mam mensiu uzkost, zajtra idem k zubarovi..., nemam to rada...inak momentalne lenosim, drzte sa!!!

Dee

ahojte vsetci!!!!!
Dufam, ze sa vonku tulate. Ja sa prave rozculujem, ze je obdobie 3/4 rocnych pisomiek a nemozem tie deti odvolat, ale asi pri nich zaspim, klipkaju mi oci a neviem sa sustredit.

lencok

ahoooooooooooooooojte!!!
tak ako sa mame????
veve vidis nebudes mat babo, ved este je skoooro! davajte si pozor!!!drzkaj sa!
tak je zasa vonku pekne:-)))super, prezite pekny den bez uzkosti!

panika

Dobre rano aj sem !
Sup,sup von z postielok.Poustielat a nahodit veeeelky usmev.

Lastovicka rano vstala,
postielku si upratala
a ty este spis?
Ze sa nehanbis!

Veve

Čaute Rada vás tu opäť vidím:-) Prosím vás, ak tu máte nejake problémy alebo výmeny názorov je dobré ak si to vyrozprávate. Keď som čítala Milošove a Brunuškine príspevky tak mi nebolo dva krát príjemne.Veď tu na tejto téme by sme sa mali snažiť podporovať,pochopiť toho druhého a riešiť problémy a nie vyčítať a obviňovať!!!Dúfam, že ste to pochopili!!!
Akurát teraz som chorá a zajtra musím ísť do práce na rannú. Inak sa mám fajn. Zajtra by mi mali povedať na aké oddelenie v kauflande pôjdem.
Inak tehotens.test mi dopadol negatívne. Ale som si vydýchla a s mojím priateľom sme sa o tom rozprávali a zhodli sme sa, že nič nebudeme urýchlovať. Ľúbime sa a rešpektujeme. To si na tomto vzťahu vážim:-)Je mojím nielen dobrým priateľom ale aj človekom ktorému sa môžem zveriť zo všetkým.
Tak vám prajem, aby ste si jeden druhého viacej vážili a podporovali.
P.S. Lenčok ešte sa ti ozvem.

leli

mijka dnes som na slniecku nebola, lebo vcera som sa moc pripiekla. najprv by si si mala svalstvo pouvolnovat, teda uvolnit napatie ktore tam mas, potom spevnovat...clobek ani sam nevie co je najlepsie...mijka inak s tym napravanim pozor, nie je dobre, ak sa moc casto naprava chrbtica, dufam ze mas zrucneho chiropraktika...a to ze sa ti to tam zasekava je tym, ze nemas spevnene svalstvo, aj moj problem, ale uz sa mi to dava naporiadok...tak aj tebe drzim palce:-))))

mijka

ajoj lencok:))ako sa mi máš?bola si dnes na slniečku?
mne asi zas vyskočil stavec krčnej, závraty sa vracajú:((nechápem, z čoho mi to furt vyskakuje:((možno beriem pridlho mydocalm tak mi ochabne aj to čo je slabé:(
musím si to dať znova napraviť, isto budem dlho čakať kým sa dostanem k doktorovi, ale čo už..cvičenie mi tiež nepomáha, darmo cvičím, neposilní sa mi to svalstvo lebo mydocalm robí svoje.zmäkčí mi to stuhnuté a slabé čo by som potrebovala posilniť ešte viac ochabne.to je môj názor. čo myslíš môže to byť tým??sorry, že zas tu na píšem o chrbtici...

leli

to som ja lencok, len sa mi nechce prihlas.
...mijka to su tie neziaduce ucinky bohuzial, aj mne sa vtedy zhorsil spanok, dokonca aj stav....telo si musi zvyknut a to trva 2-4 tyzdne, podla zavaznosti tvojho stavu,niekedy aj dlhsie,treba vydrzat, ale ak ti to robi moc zle, ako som uz napisala sup k Dr.
Dee krasny zazitok na koncerte prajem...
a vsetkym krasny vecer:-)))