Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Dee

mijka nemusis sa nemocnice bat, ja ked som sa dostala do Pezinka, tiez som sa bala, ze co budu o mne rozpravat. Moji najblizsi boli strasne zlati a chodili ma navstevovat a podporovali ma, viem ze nejake babky klebetnice to par dni rozoberali a potom sa na to zabudlo. Ked sa ma niekto po mojom prichode spytal, kde som tak dlho bola, povedala som, ze na dovolenke a v podstate som velmi neklamala, pretoze som si tam oddychla a bolo to krasnych 7 tyzdnov bez stresov, s ludmi, ktori zazivali podobne depresie ako ja.Mne pomohla ta liecba.

mijka

ahojte...dúfam, že sa máte všetci fajn, vlastne to usudzujem podľa toho, že sem nepotrebujete veľmi chodiť.
mne sa stav nezlepšuje, bohužiaľ zhoršuje. hlavne odkedy beriem nové Ad, spánok mám veľmi zlý,ťažko zaspávam aj s tabl. na spanie a budím sa skoro, mám zlé myšlienky aj pred spaním.veľmi ma trápi chrb. a závraty..v posteli rozmýšľam nad vecami, že sa ráno znova zobudím a znova to bude to isté, zas bude zle, a už potom myšlienky že sa nechcem zobudiť ak to má byť to isté. den čo den mi je horšie, už mi trpne celá ľavá strana, od hlavy až celá ruka.tieto moje myšlienky ma veľmi strašia, nikdy som takto nerozmýšľala.čo je to so mnou??mám veľký strach, cítim sa strašne sama, vlastne som sama okrem mojej mami.bojím sa všetkého, to už nie je normálne.bojím sa že sa dostanem do nemocnice, ja tam nechcem ísť, ja sa hanbím, veľmi za to čo sa so mnou teraz deje a neviem si rady, neviem sa s tým popasovať. hanbím sa pred ľudmi ktorý ma poznajú, že čo si o mne pomyslia a tak.je mi veľmi zle a smutno. dnes idem na kontrolu k psych. tak neviem čo mi povie, no ja sa aj jej hanbím povedať čo to mám za myšlienky, nechcem isť do nemocnice.
moja mamina je tiež chorá, má depresiu, už dlhé roky..zrejme mám sklon po nej.nechcem tak dopadnúť ako ona, už je roky na invalidnom dôchodku, a ona žije, ale niekedy som smutná z toho aká je nadrogovaná z toľkých liekov, niekedy sa mi vidí, že žije v inom svete. ona je totiž uplne normálna, len precitlivelá a spomalená po liekoch.
čo mám robiť???bojím sa veľmi, naozaj veľmi. priateľovi to už nechcem ani hovoriť, ved viete nie je doma ale v irsku. nechcem aby dostal panický záchvat, tak sa mu snažím čím menej o tom hovoriť, ale cítim, že je to so mnou dosť vážne.
dakujem Vám všetkým ktorý ma stále podporujete, lenčok do mna stále vlieva vieru...no ja ju nejak stále postrádam...prepáčte mi, ja som asi fakt chorá a mám strach že sa nikdy nevyliečim hlavne s chrbticou.no psych. je tiež v prdeli.

tish

lencok tesim sa ze je ti lepsie, len ja mam trosku strach, jar a jesen byvaju pre mna kriticke co sa depresie tyka a znova citim ze sa ide nieco diat...

lencok

viem ake mas asi pocity mijuska...no vazne ver ze sa to zlepsi...a ano je to tak, trva 2 krat dlhsie kym sa to da dokopy, ako sa to pokaslalo....lenze nikdy sa nevzdavaj, spomen si ze sa to da...mne sa to celkom zlepsilo a kedysi som si myslela ze to uz nevydrzim...mijka ver:-)...

mijka

lenočka moja zlatá, ty si také moje slniečko:))ty ma vždy tak podporíš, dakujem ti za to moc:))
kiežby si mala pravdu o tých liekoch.vieš, ja som brala teraz prvý krát Ad od januára, ale pri tom som necítila zlepšenie. Tak teraz mám toto nové, tak hádam mi pomôže.
irsko mi dalo zabrať, teraz môžem dakovať:((ako pomaly som sa skladala, psych. potom aj fyz., tak dlho, možno aj dlhšie bude trvať uzdravenie...ak vôbec príde niekedy..s tou chrb. mám pocit ako keby som bola v inom svete, je to také veeelmi čudné:((

lencok

presne tak moja:-))), a ja si myslim ze lieciky pomozu, ide to pomaly, ale ide, 2-4 tyzdne kym nastupi aky taky ucinok...vyvrcholi to po 2, 3 mesiacoch...kazdym dnom sa budes citit lepsie, ver tomu!!!

mijka

lieky ani neviem, dnes mi už asi tak zle nebolo, zajtra idem na kontrolu k šiši, tak je poviem ako mi bolo.možno si už začne zvykať organizmus, uvidím.
som rada, že ti je lepšie. ja síce do školy nechodím, ale ja som tiež za, ked tie nie je ešte najlepšie, skús si dať pauzu, tým nič nestratíš, ved tam sa môžeš vrátiť.
zatiaľ sa dáš do poriadku, vyliečiš sa a potom to budeš zvládať oveľa ľahšie:))to je môj názor..zdravie je najdôležitejšie..to už viem, ak ho nemáš..nemáš nič:(

lencok

mijka ale vies trosku to trva, musis vydrzat, psychiku ti vyliecia lieky, potom hned aj chrbticka sa zlepsi, ozi ako lieky?

lencok

no je to ta chrbtica potvora, musis prist na to, ako sa dat dokopy, u kazdeho je to ine.....je mi luto ze ti je tak na figu
co sa mna tyka celkom fajn, teraz asi na chvilu predsa tu skolu necham, nech sa dam poriadne dokopy!!!