Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja skusam detoxikaciu takou hlinkou.Pijem to kazde rano a myslim,ze sa mi telo zacina zbavovat toxinov.Ja pijem dost,ale teraz musim oooovela viac (ak je to teda z toho)
ahojte:)
teraz som prišla domov. tak u dr. som sa načakala, vypočula ma a skonštatovala že tá nespavosť a to ostatné bude z nového lieku.znížila mi dávku na polovicu, lexaurin zmenila na neurol, a ešte budem chodiť na injekcie Mg.O týžden mám ísť na kontrolu, tak uvidím ako bude.
Celý den som taká oblbnutá, unavená, no spať by som asi nevedela. Kusok sme si ešte posedeli vonku s maminou, je pekne..tak..tak.
kúpila som si aj šumivý magne, budem si dávať.
Do nemocnice hádam nepôjdem, nespomenula to ani dr., ani nechcem.
pred chvílou mi tak praskla krčná, že som sa normálne čudovala, až som cítila, že sa mi tam niečo aj posunulo..hm..keby tak naspäť, ale to asi ťažko, už aj cítim bolesť.
Som rada, že Vy sa mi držkáte.:))
lenočka určite peknučká:))
miloško šťastný ako blcha:))tak je dobre..
panika, dúfam hlávka už prechádza..a pi veľa, nezabudaj na to:))
idem kus oddychovať, zatiaľ sa majte:)
milosko dakujem:-)))!!!tesim sa...
hej pred chvilou som sa vratila:-))), celom spokojna....ja a sebavedomie nie sme kamarati, skoda...neveim ako na to
a ako dho cakat, som nedockava..i ked trpezlivost ruze prinasa:-)
panika ja som taka ista, stale zabudam na pitny rezim, musime vela pit!!!
Dakujem za radu.Inak pred chvilou som si uvedomila,ze mozno je to z detoxikacie.A ja blba malo pijem
tak nech sa to uz na nas lepi! okamzite!!!
panika aj na tom pracujem, aj fzyicky aj dusevne, spokojnost sa potom dostavi sama...
hmmm bolest hlavy je zla, prec s nou, dufam ze ta uz neboli:-)...
milosko ano svata pravda, najvasia krasa je v nas, ja si prajem len jedine aby bola moja dusa spokojna....ostatne pride samo, odkedy mam tuto "chorobu" pochopila som ze ten najvacsi poklad a krasa je v nasej dusi, aj pred tym som to vedela, ale toto mi ukazalo velmi vela...