Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

panika

bola som prec.V case polozenia otazky mi bolo blbo,hrozne ma bolela hlava.Ale uz mi je lepsie.
Byt spokojna sama so sebou je fajn.Ja som uz davno nebola,ale uz na tom pracujem (pomaly,ale da sa)

lencok

milsko, hej chcem sa k tej "dokonalosti" aspon trosku priblizit:-D
no chcem byt sama so sebou viac spokojna, v poslednej dobe som si pripadala strasne...
inak ja som mala tuto noc na nic, a viete preco? ja blba som zle spala kvoli zubarovi...a pritom to nebolo az take strasne:-)

lencok

no a ja som uz bola u zubara, som sa prekonala a teraz som rada..., dnes idem ku kadernicke trosku sa skraslit vlasky, nech sa lepsie citim:-)

lencok

ahojte,
mijuska ako ti pomoct, skoda ze Ad maju na zaciatku liecby take vedlajsie ucinky, keby to trvalo kratsie bolo by fajn ze...vsak uvidis co ti dnes Dr povie daj nam vediet...mozno fakt treba pockat kym zacnu Ad ucinkovat, ale ak uz fakt nezvladzes tak aj keby si mala do nemocnice, tak to ber normalne....tam by ta dali dokopy, by si si oddychla a kasli na to, co si pomyslia ostatni...ja som sa napr dnes dozvedela ze jeden moj dobry znamy sa tiez lieci, taky "frajer" a nikdy by to na neho clovek nepovedal. Drzim aj jemu palce!!!, vies je to touto dobou a bude nas coraz viac. Mne moja psych. povedala ach lenka kebyze viete kolko ludi chodi okolo vas a ma taketo problemy, nikdy by ste neverili. Je to o tom ze sa clovek sa o tom boji rozpravat, ale myslim ze pomaly sa aj na slovensku prelomia lady a my budeme o tom verejne diskutovat! na zapade je uplne normalne ze kazdy ma svojho psychologa ci psychiatra, tato doba si to vyzaduje. Uplne zabudni na predsudky ludi, ty si to najdolzeitejsie, ty zijes svoj zivot....bud na seba laskava, nehlad na inych!
Dee a ty co? drz sa, tvoja babicka sa na teba pozera z nebicka a chce aby bola jej draha Dee stastna. Tak na to nezabudni:-)
A Milosko ty si sa nam dobre vyspinkal? To je fajn, nech sa ti kazdu noc tak dobre spinka, aby na teba cez den nemohla zautocit ani najmensia uzkost.
Vsetci sa drzte!!!

Dee

mam pocit, ze budem musiet znovu navstivit svojho terapeuta, lebo akosi nedokazem uzavriet to co sa vo mne deje. Este par dni pockam a potom mu zavolam. Hanba, buduca psychologicka si nevie pomoct:o(