Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahojte
":)" neviem kto si a prečo ma takto súdiš. Pravdepodobne rád škodíš ľuďom ktorý to nemajú v živote moc ľahké. A ak nie tak ako tu píše Lenčok nemáš žiadny charakter. My ktorí tu píšeme a zažívame podobné psychic.problémy sa učíme s tým žiť a bojovať. Neviem akým právom ma odsudzuješ! Veď ma vôbec nepoznáš!!! Ale dám ti jeden návrh. Ak by si chel(a)tak by som sa s tebou porozprávala.Možno aj raz na teba príde nejaka choroba alebo ťažký problém a som zvedavá ako si s tým poradíš. Nehnevám sa na teba ale skôr ťa ľutujem. A okrem toho mne neškodíš ale skôr sebe. Som silnejšia ako si myslíš:-)
Včera keď som prišla z práce som dostala silnejší záchvat.Musela som zavolať pohotovosť lebo sa to nedalo vydržať. Tak mi doktor pichol injekciu a teraz sa cítim o trochu lepšie.V kauflande dám asi výpoveď. Ale to neznamená že neviem robiť. Ak odídem tak nie preto že to nezvládam, ale preto že táto práca nie je pre mňa a v nej nedokážem naplno uplatniť svoje schopnosti.
Tak milý ":)" dúfam, že si to pochopil a ak nie tak si obyčajný zbabelec.
Lenčok myslím že si sa dobre rozhodla prerušiť štúdium. Aspoň si trochu oddýchneš a budeš sa naplno venovať tomu čo si mi hovorila.
Mijka Psyhológ ti tiež môže pomôcť. neviem koľko môže stáť také jedno sedenie ale informuj sa uňho. Budeš tak chodievať ako sa dohodnete ale neviem ako dlho. Ja som chodievala vyše dvoch rokoch. Teraz už tam nechodím.
Cítim sa trochu slabšia ale to prejde.Veď sme nejaký bojovníci, však? Dnes príde za mnou priateľ a teším sa naňho:-)Psychicky ma vie podporiť. Tak sa mi tu držkajte. Pa :-)
ahoj Miloško, plakať zvyknem, dosť často, ale tak naozaj od srdca mi už nejak nejde:(
už sa neviem tak riadne vyplakať, to čo ja stváram by som mohla porovnať k sebalútosti, alebo niečo podobné.veľakrát mám pocit, že by som chcela plakať, ale už to tak nejde.
chcem skúsiť to psychológa, no cena by ma zaujímala, vieš..nemôžem si dovoliť veľké výdavky, nemám žiaden príjem.
tak ak sa niekto ešte vyjadrí k tomu budem rada:)
ahojte moji zlatí:)
málo príspevkov, to by malo znamenať, že sa máte dobre:)ak je tak, som veľmi rada:)
lenočka moja, ty máš zas ten hnusní bacil, ale to bude ok, ved to prejde:))som rada, že si sa rozhodla ohľadom školy, uvidíš, len ti to prospeje:)
Veve, moja držkaj sa aj ty!a daj vedieť, ako sa máš:)
no a samozrejme, zdravím Všetkých dobrých ľudí, z tohto fóra!
ja sa mám tak všelijak, raz hore, raz dole.už mi nie je tak zle z tých liekov, 2 dni som mala dobrú náladu, no od včera je to znova dosť blbé..taktiež aj s tou hlavou:((
rozmýšľala som na psychológom, ten by mi možno vedel pomôcť.už fakt neviem z čoho ten hnusní pocit s tou hlavou a bolesti chrbta..možno to bude tým nahromadeným strachom a úzkosťou, a všetkým zlým, zlými spomienkami na zahraničie ktoré mám v podvedomí a sama sa s tým asi neviem popasovať:(
máte skúsenosti s psychologom??som z malého mesta, jedného som tu objavila, tak sa pôjdem v pondelok poinformovať,je to súkromník takže viem že to nebude zadara..čo myslíte koľko môže stáť sedenie s psychologom v malom meste??a koľko takých sedení potrebuje človek zhruba??
":)" žasnem, prišlo si si ponaťahovať hnáty, alebo čo? ja som skončila vysokú školu, a keďže zvládam, aj nezvládam stres, vždy som pracovala v obchode, zatiaľ, pokiaľ nebudem definitívne doliečená, vieš, mojo, ľudia s týmito poruchami si zaslúžia tvoj obdiv a nie vyrívačské poznámky, tak sa schlaď a zamysli, čím všetkým si nemuselo prejsť a poteš sa, že život bol k tebe taký štedrý
a este jedna vec, zjavne ti pise clovek, ktory vie o com hovori, lebo musi citat pravidelne prispevky...ked spomina fotra...takze sa mi to nezda....
:)ty mas vazny problem! vies aky? chyba ti charakter, sa mozes hanbit...ale ok, vsetko sa raz vrati....nerob druhym to co nechces aby druhi robili tebe...!
VEVE AK NEVYDRZIS ROBIT V KAUFLANDE TAKU PRIMITIVNU ROBOTU, TAK TO MôZES ZABALIT..V INEJ PRACI TIEZ NEVYDRZIS, TY NEVIES ZVLADAT STRES MOJA. fOTER TI DOBRE NADA:)
oki katty....tak zatial pekny dnik:-)
ok, lenčok, napíšem na mailik:) viem, aké to je tam dole, snáď v niečom poradím, aj keď je to každodenný boj, či s pomocou, alebo bez, držím palčeky
dee co sa to deje? zeby aj pocasim? ale ved je pekne...nevadi, my sme bojovnicky a vyzdravieme sa!!!a dakujem ze sa za mna pokorculujes, mas to u mna:-))))
katty dakujem, len ja tu o 19:00 nebudem, pride ma frajer kuknut:-), tak si potom precitam, alebo mi mozes napisat na mailik: leinna@atlas.sk