Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
lenčok, keďže ti toho napíšem viac, začnem o 19.00, teraz riadim:)
aj ja si myslim, ze si sa spravne rozhodla. Idem, paaa.
nebudem klamat, takto zle som sa uz davno necitila. Depka sa znovu vratila a tento tyzden nemam silu ju odohnat. A este ani zdarva nie som uplne, pokaslievam a smrkam. Ale cez vikend uz oprasim korcule ak budem mat cas a pojdem von, tak aj miesto teba. Ty si isla minule miesto mna, tak ti to vratim:o)
a co sa tyka skoly prerusujem a dobre som sa rozhodla, tesim sa ako bude vsetko fajn, pekne na sebe popracujem!
ahjte babulky....
nevsimla som si ze sme pisali...no neveim co je to za virus, bola som chora pred troma tyzdnami a teraz znova, skrabe ma v hrdle, bolia ma dutiny...ale k doktorovi som nesla, len som mu cinkla a uzivam to co predtym...dee a ty sa ako mas:-)...dufam ze si uz 100-%ne zdravucka
katty presne najhorsie je na tom to, ze ked si chora a trcis doma, vsetko je naprd, blbe myslienky, nuda, ale zvladam to....a ty sa ako mas, ake mas skusenosti s depresiou....
a uz si sa rozhodla s tou skolou?
lencok tak sa rychlo uzdrav, mam pocit, ze tu hnusnu chorobu si tu podavame jedna na druhu. Mas aj nejaku chripku, alebo nieco podobne?A bola si u lekara?
lenčok, počas depresie, keď si chorá, stav sa zhoršuje, nebuď prekvapená:)
neviem, ak chceš niečo počuť alebo poradiť, tiež som bola v nemocnici, tak ak chceš...
ahojte....
no ja sa nemam cim chvalit, som zasa chora, lezim v postielke a liecim sa, vcera som mala vysoku teplotu, ale uz klesla...uz to tu nemozem vydrzat!!! tak tak si ja teraz nazivam...
vsetkych krasne pozdravujem, napiste ako sa mate:-)
veve drz sa v praci, kym si tam
ahoj Veve, drzim palce, zdravie je prvorade......