Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Dee

nebudem klamat, takto zle som sa uz davno necitila. Depka sa znovu vratila a tento tyzden nemam silu ju odohnat. A este ani zdarva nie som uplne, pokaslievam a smrkam. Ale cez vikend uz oprasim korcule ak budem mat cas a pojdem von, tak aj miesto teba. Ty si isla minule miesto mna, tak ti to vratim:o)

lencok

ahjte babulky....
nevsimla som si ze sme pisali...no neveim co je to za virus, bola som chora pred troma tyzdnami a teraz znova, skrabe ma v hrdle, bolia ma dutiny...ale k doktorovi som nesla, len som mu cinkla a uzivam to co predtym...dee a ty sa ako mas:-)...dufam ze si uz 100-%ne zdravucka
katty presne najhorsie je na tom to, ze ked si chora a trcis doma, vsetko je naprd, blbe myslienky, nuda, ale zvladam to....a ty sa ako mas, ake mas skusenosti s depresiou....

Dee

lencok tak sa rychlo uzdrav, mam pocit, ze tu hnusnu chorobu si tu podavame jedna na druhu. Mas aj nejaku chripku, alebo nieco podobne?A bola si u lekara?

katty19

lenčok, počas depresie, keď si chorá, stav sa zhoršuje, nebuď prekvapená:)
neviem, ak chceš niečo počuť alebo poradiť, tiež som bola v nemocnici, tak ak chceš...

lencok

ahojte....
no ja sa nemam cim chvalit, som zasa chora, lezim v postielke a liecim sa, vcera som mala vysoku teplotu, ale uz klesla...uz to tu nemozem vydrzat!!! tak tak si ja teraz nazivam...
vsetkych krasne pozdravujem, napiste ako sa mate:-)
veve drz sa v praci, kym si tam