Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Dee

ja som to aj skusila, mna zachranila zachranka a par dni na ARE. Uz viem, ze zit sa oplati. Ked sa spominany serotonin doplni, vsetko je zrazu ine, krajsie

mijka

dakujem, ale ja už nevládzem.
ja nechcem zomrieť, chcem byť zdravá a šťastná, no neviem či to bude možné.ja mám chorú dušu kvôli problémom s chrbticou a najhoršie sú neustále závraty, s ktorými mi nevie nik pomôcť:(
duša sa dá vyliečiť liekmi, to viem...ale tie moje problémy, neviem..nevedia mi ani povedať z čoho to vlastne je.

katty19

tiež som sa chcela predávkovať, ale zachránila ma iba myšlienka na rodičov a spomienky na detstvo, nemohla som to urobiť, oni by to neprežili

katty19

sú to hrozné veci, ale ty sa musíš teraz snažiť upokojiť, utíš sa, všetci sme pri tebe a máme ťa radi a chceme ťa pochopiť a pomáhať ti:)

katty19

pozri, zlato, chýba ti jedna látka v mozgu, serotonín, keď sa doplní, budeš opať šťastná; tiež som sa pred časom chcela zabiť:(

katty19

mijka, už som tu, ponechám slobodu na slobodu, teraz sa ti chcem venovať, upokoj sa, poznám to, už som z toho vonku, poznám všetky tvoje myšlienky aj to, že sa ti nedá z nich vybočiť, len sa teraz upokoj:)

Dee

mijka, poznam tvoje pocity a viem , ze cim viac nad tym budes uvazovat, tym horsie a bezradnejsie sa budes citit. Nemusis sa hanbit, nie si blazon, len mas choru dusicku, ktoru treba liecit ako deravy zub. Najprv ta odbornik rozobere na kusky(mimochodom to bolo najhorsie), ale potom sa das sama dokopy a budes sa na veci pozerat uplne inak. Prosim nevzdavaj sa, mne na tebe zalezi a viem ze urcite este mnohym ludom.

Dee

bez v pondelok za tym psychologom, nie je to sranda. Inak aj ja som sa bala, ze pred chlapom sa neotvorim a tak, ale tie sedenia sa mi pacili viac ako tie so zenou v nemocnici. Skus, uvidis. Tiez je to len clovek a problemy ako mame my pocuva denne niekolko krat. A ked ti nebude sediet, tak si najdi niekoho ineho.