Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

mijka

prosím o pomoc!strácam znova vieru a neviem čo robiť. mám hrozné myšlienky, prestávam veriť že sa niekedy vyliečim, že niekedy prejdu tie závraty.
nechcem to nikomu hovoriť v mojom okolí, hanbím sa za to, ani ich nechcem vyľakať, no v poslednom čase, čoraz častejšie myslím na smrť.napádajú ma myšlienky typu predávkovať sa liekmi alebo si podrezať žily.
ja som chorá.desí ma čo tu píšem, no je to tak, desia ma moje myšlienky.
bojím sa ak to ešte dlho bude takto pokračovať, preskočí mi a niečo si spravím.ja som blázon, bože..čo to tu píšem.celé poobede revem, ale ani plač mi nepomáha, nechcem takto žiť.toto nie je život, iba prežívanie.každý den je pre mna trápením.

mijka

ja neviem Dee, vôbec:(
vlastne bola som raz u jednej ktorá robí v nemocnici, ale ona je strašne vyťažená, má na starosti hospitalizovaných ľudí, ku nej asi ťažko.
pôjdem sa v pondelok opýtať tohto, je to chlap, budem zvedavá aký má cenník v malom meste.neviem, či by som sa vedela vôbec otvoriť pred ním, som veľmi úzkostlivá a hamblivá.

Dee

no a pokial ide o pocet sedeni. Zalezi to od pristupu, ktory dotycny psycholog pouziva. Psychoanalytici to tahaju aj niekolko rokov, gestaltisti su za kratkodobu terapiu(mozno niekolko mesiacov), ale aj to je individualne, podla toho ako sa dokazes rozlozit na kusocky a znovu zlozit do normalneho stavu. Ja som chodila k psychoanalytikovi skoro rok a ukoncili sme to obojstranne, pretoze som mala uz z toho pocit, ze sa tocime stale okolo toho isteho a uz mi to nic nedavalo a on suhlasil.

Dee

no ja som chodila k psychologovi do BA a cennik co mal vypisany na dverach bol hrozny.600 Sk za sedenie, ale nakoniec sme sa dohodli na 200 a po par tyzdnoch na 100. Takze je to vec dohody. Myslim(ale nie som si ista), ze u sukromneho budes platit tak ci tak. Nemate tam aj statneho, alebo v nejakom blizkom meste?

mijka

ja chodím k psychiatričke do nemocnice, to je štátne, ale ten psychológ ktorého som našla je súkromník. môže mi psychiatrička vypísať odporúčanie aj k súkromnému alebo len k štátnemu??nemám s tým skúsenosti, ale mne sa to nezdá, že by ma súkromník zobral bez platenia iba s odporúčaním, hm?

katty19

mijka, platí to, čo povedala teri, s odporúčaním od psych. neplatíš nič, všetko uhrádza zdravotná p.:)

katty19

včera som bola, lenčok, mierne indisponovaná:), na nič vážne som sa necítila:(, myslím, že bude lepšie, ak mi budeš dávať prípadné otázky rovno tu na fórume, možno budú odpovede zaujímať aj ostatných; možme sa dohodnúť aj tak, že mi v príspevku necháš otázku a ja ti na ňu pripojená odpoviem:); snáď len v skratke: mám 29, pred osmymi rokmi som ochorela na ťažkú depresiu, stále beriem seroxat, bola som hospitalizovaná počas štúdia na VŠ, prerušený 4. ročník; ak máš teraz ty alebo niekto iný otázky, nech sa páči, možem zodpovedať:)

teri

Mijka som z ba a mala som obdobie ked som trpela pp.Isla som za psychiatrickou a ona mi napisala listok ako doporucenie k psychologovi.Nic som neplatila chodila som tam asi rok myslim ze mi to celkom pomohlo ale aj tak zvladnut urcite veci musim sama.Inak co som pocula tak niektori psychoterapeuti beru na hod.300 az 400 sk.Ale skus to riesit cez svojho psychiatra tam by si nemala platit nic.Drzim vam vsetkym palce a pekny vikendik zelam.

Veve

Ahojte Miloško a Mijka Aj ja som sa včera dosť vyplakala. Všetko to išlo zo mňa to zlé preč. Teraz mi nie je moc dobre. Akurát dnes idem na mládež.stretko a dám sa trochu psychicky dokopy. Nie je to ľahké...
Tak sa zatial majte:-)