Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja som mala prvé reakcie na antidepresíva, že som nadskakovala na postely, normálne mi horizontálne celé telo vystrelilo dohora
mijuska na liecenie si nepomyslela? Myslim, ze by ti pomohlo, pretoze u teba ide o psychosomatiku, som si tym ista. Zbytocne budes navstevovat kadejakych lekarov, pomoze ti len psychiater alebo psycholog
závraty možu byť z antidepresív, berieš ich?
viem, je to ako naháňanie sa s časom, všetko človeku uniká pomedzi prsty, ale keď to všetko prejde, pochopíš, že nič ti neuniklo, iba si nadobudla nevyčísliteľné poznanie, stojíš a vieš, ty už vieš, takmer všetko
viem, chrbát by aj počkal..bolesti sa vydržať dajú..no mne je zle z tých stálych závratov..to ma psychicky skladá, neviem takto fungovať, ako keby som bola stále pripitá, neviem dobre zaostriť atd., a neprechádza to..a som sama, nemám priateľov, nič ma nebaví..a priateľ je tiež v zahr., bol doma pred 3 týžd. na týžden, vtedy som ani chorá nebola, no odkedy odišiel ide to so mnou dolu vodou
komunikuj, mijka, musím vedieť, čo sa teraz s tebou deje, hovor, neboj sa
viem, že nevládzeš, človek je úplne na konci so silami; chrbátik počká, ideme liečiť mozog, najprv
pripajam sa ku katty.Pise pravdu, je to tak, musis sa teraz upokojit
mijka mozno ked sa da doporiadku tvoja dusicka, tak sa to zlepsi aj s chrbticou. Verim tomu, ze to spolu suvisi
v takýchto otrasných chvíľach ti radím, daj si liek na spanie, inak pred tými myšlienkami neunikneš, ráno sa budeš na to trocha inak pozerať, a potom ti budem mocť viac poradiť, dievčatko, všetko to poznám, neboj sa, bude dobre, keby som nebola tam kde ty, nebola by som si svojim tvrdením taká istá, ale s istotou ti hovorím, prejde to, len sa teraz upokoj