Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
mijka ja vidim tiez hospitalizaciu ako jedine riesenie. Neviem kde bola Katty, ja v pezinku a necitila som sa byt obmedzovana rezimom. O tom malom meste a zvedavych ludoch sme minule debatovali. Netreba si ich vsimat a kludne mozes povedat aj to, ze si ides liecit chrbticu
moja mamina, trpí asi 20 rokov depresiou, ona bola veľakrát hospitalizovaná, no vravela mi že nech tam nechcem ísť, že je tam taký a hentaký režim a atd. tak sa bojím, som z malého mesta, tu je to iné ako vo väčších mestách asi, síce neviem.ale nerada by som šla do nemocnice.
mijka, táto chvíľa, dnešok, budeš zajtra potláčať, zajtra ti už bude lepšie; chcela by som ťa poprosiť, aby si svoj stav akceptovala, možno zajtra sa nebudeš sťažovať, ale za pár dní to opať príde, takže riešenie je takéto: hospitalizácia a urýchlene, ak chceš, možem ti o tom porozprávať
v januári som začala brať coaxil a rivotril, no nepomáhalo a pred necelými dvoma týždnami mi zmenila lieky, teraz mám citalopram a neurol a stilnox na spanie.no odkedy ich mám zmene je mi horšie, dr vravela že si telo musí zvyknúť, no odvtedy je aj psych horšia.veľmi zle spím, budím sa , zlé myšlienky atd.
ja 7 tyzdnov. Bola to najkrajsia dovolenka na svete a pokojne by som sa tam vratila, len tak preventivne
áno, hospitalizácia je normálna vec, aj ja som bola, fantastickí ľudia, 10 týždňov
závraty nie sú z Ad, začali ešte v novembri ked som bola v zahraničí, a odvtedy je zle, fyz. aj psych....
pred mesiacom mi neurolog napravil krční stavec, bol vraj blokovaní, potom mi bolo fajn, závraty ustupili, čakala som priateľa, bol doma bolo fajn, nič mi nebolo, a ked odišiel dva dni na to som začala chodiť na prax 4 hod. denne, a po prvom dni som zas začala mať bolesti chrbta, druhý už aj závraty a masér mi povedal, že je stavec opať vyskočení, napravil no zle odvtedy je zle
myslim hospitalizaciu, kde nemusis mysliet na existencne problemy a venovala by si sa len sama sebe. Mne to pomohlo a ani sa mi nechcelo ist potom domov. A este ked natrafis na taku skvelu partiu ludi ako ja vtedy, tak ziskas priatelov na cely zivot
aké dávky? a aké lieky?
ja sa liečim, nie dlho ale liečim,