Úzkosť

mijko.

dakukjem Vam za podporu..uz sedim pri mijke a sme radi, ze sme zase spolu. Nuz..do mna uz nikto ani pivo nedostane. DAKUJEEEEEEEEM lencok..veve..damaxy..atd.

damaxy

som myslela delai ze zdravotne problemy a zo stredneho slovenska?z celkom stredneho?Si predstav co sa mne stalo ja som si pisala s jednou cez uzkost a hovori ze je zo stredneho slovenska a ja na to ze aj ja .Ze ja som z Liptova a potom ze aj ona a neuveris sme aj z jedneho mesta nie si ty tiez z nasho mesta?Inak chodievame aj na kavu spolu a to som ani vo sne nemyslela ze z tej trochy ludi jeden resp.dvaja budeme z toho isteho kuta.Sme neverili vlastnym usiam a potom ked sme sa stretli sme sa ale vobec nepoznali uplne dve nezname osoby.Tak.

RNG

Znovu opakujem,lubovnik bodkovany(hypericum perforatum.Nasiel som ho cez net v Nitre aj inde.
Spravit si silny caj. Ukludnuje

Veve

Aj ja vám prajem ku dňu detí aby sme boli vždy usmiatí a zvládali problémy hravo...ako tie deti :-)
Mijka som rada, že Mijkovi je už lepšie. Písala som mu sms. Uvidíš Mijka že sa mu polepší keď bude s tebou. Ja to velmi dobre poznám. Keď som so svojím drahým tak záchvaty pri ňom zvládam lepšie a pokojnejšie. Určite sa uzdraví.
Mám na vás jenu otázku. Keď som bola u svoje psychiatrič.a povedala že v poslednej dobe som mala dosť silné záchvaty a myslela som si že je to z práce a zo stresu tak mi odpovedala že to z práce určte nie je. Nechápem prečo keď som prišla z práce domov(bolo to asi pred dvoma týždňami)tak sa mi spustil záchvat. Najprv som sa silno rozplakala a už to išlo samo.Tak aký podnet je spúšťačom mojich záchvatov? To doteraz neviem....
Tak sa mi zatial majkajte.Dobrú nocku.

delai

ahoj damaxy,mas sa?mna teraz boli trochu hlava a konecne mam volno.pochadzam zo stredneho slovenska.neviem,co ta zaujima.