Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
hip hoper slam, ok, :)) je najlepsie ignorovat...aj takych ako tato osoba.
:)) + v = ten isty types..nepodporuj sa tu sam ..
ziaden oblbovak...hip hop je moj zivot a keby jeho textiky nezaujali tak tu nestracam cas...a ty co mas nick ten:))vysker..tebe yebe ze tu ides sudit dusevny stav niekoho..co si ty do pitche nejaky psycholog..ujeb sa niekam inam bratu alebo kto si...taketo types ako ty su pozostatky komunistov..len poukazuju na inych...ocistit svet od vas!!
salma svätá pravda!
no so slovickami to on teda vie...ja nikam nejdem, stale som tu :) teraz je mimo ale odkazem ak to nie je oblb...
salma suhlas s tebou!Veve je labilna osoba, ktora sa nevie postarat o seba a nieto este o dieta. Dopredu to dieta lutujem, lebo najhorsie je psychicky labilna matka, ktora mu môze ublizit a nie je schopna mu dat pohodu a zazemie. A zabezpečenie?o tom nemôze byt ani reči, ked panuje nezamestnanost:)dufam ze vies, ze psychicky stav matky sa prenasa aj na dieta a formuje jeho povahu, tak aby si neporodila nahodou psychicky narusene dieta
aaa..uz som v obraze..musel som ho este raz precitat..takze ty si ta ..kvoli ktorej to..tak mu ostan nech je takto dalej plodny a nech mi tu necha nejaky kontakt ...hladame niekoho ako on co to vie so slovickami
teda nie manazerka...skor inspiracia? :)
ked si hodis nejaku tu stranu dozadu, dozvies sa :)
tish.. ty si jeho manazerka?