Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
hip hoper slam, ja ho nepredam :)))
ale prenajmem :)
moj nazor..salma decko je o laske a nie o zabezpeceni..a cakat az bude byt..auto..prachy..to by sme sa dockali..vyrovnany v dnesnom svete neni nik!veve blahozelam k tehotenstvu...strateny dazd..nechaj mi tu kontakt na seba..kupim ta...mas super texty...
Ahoj veve nepozname sa a nahodou som tu nieco hladala pre svoju znamu.Ako som to tu tak vsetko citala niekedy som az nechapala...ludia su rozni chvalabohu a neda mi na teba reagovat.Blahozelam k tvojmu tehotenstvu i ked na druhej strane mam pocit ze matka ,ktora caka dieta a pritom ma depky a uzkosti neni celkom na mieste..vies tehotenstvo si treba tiez planovat a v prvom rade zena by mala byt vyrovnana a psychicky labilna ,co ty prepac momentalne nie si.Urcite mi budes oponovat ale aj dieta sa planuje a hlavne do dobrych financnych podmienkach.Vies mam dieta a okrem lasky su bohizial potrebne aj financie, byt a dobre zazemie od partnera.Pretoze ak ma dieta vyrastat v pokoji a klude musi mat oboje aj lasku aj financne zazemie a harmoniu.A to co som zachytila tu mam troska obavy.....nechcem ta kritizovat,ale preto ze sa z takymi podobnymi zenami stretavam pretoze im fin.prispievam to je na dlho je mi ich luto.Dufam,ze mate vlastny byt a tvoj partner dobre zaraba.Je to dolezite pre vas vsetkych inak nebudes vyrovnana a dieta potrebuje vyrovnanu a psychicky silnu matku.Veve neviem co ti mam zazelat mozno budes vidiet vo mne nepriatela ,ale neni to tak len viem co potom take mamicky prezivaju....vela stastia..
aj mne je smutno, ale to vieš, tak to chodí, hlavne že skalní zostali, aj keď zostali aj ďalši:) len sa ty neráp, dievka, ono to dobre dopadne, ja verím:) pá a dobrú....
ahoj katty, uz je lepsie, smutok zostal ale uz je lepsie. som rada, ze si sa zabavila :) idem spinkat, prajem krasne snicky
jasné, že je lepšie, hlúpučká, že sa pýtam, som rada, len tak ďalej:)
tishka? práve som prišla z rande, bolo nás tam šesť pasažierov, a super večer, fakt, už je lepšie?
ahoj veve, blahozelam!!! prajem nech ti nevolnosti rychlo prejdu a ty si vychutnaj to najkrajsie v zivote zeny (myslim, ze najkrajsie). to ze je priatel s tebou je uzasne. nevch sa vam obom dari
Ahojte všetci!
Niekto sa tu raduje, niekto má lepší deň a niekto zase upršaní ako stratený dážď. No Tish som bola prekvapená keď som zistila že to písal o tebe.Ale tie básničky sa mi fakt páčia, sú plné citov.Ale ty najlepšie vieš ako to on myslí a ako to je medzi vami.
Ja sa mám už o trocha lepšie.V piatok som bola na gynekológii a potvrdila mi to čo som si myslela. Som tehotná :-)))Teraz mi bývam stále zle, bolí ma hlava a mávam tehot.nevolnosti tak si tehotenstvo ešte tak neužívam. Teraz je tu pri mne môj priateľ a ten sa o mňa stará.Ale dnes ide domov a zajtra do robotky. V piatok som mala dosť zlý deň.Mala som záchvaty a depku...ale našťastie som to vďaka podpore priateľovi ako tak zvládla.
Tak sa mi tu zatial pekne majte :-))
ahoj katty, aj ty na mna :)
smutna som, leo je to iba o versoch...tie ma neobjimu ak to potrebujem najviac...