Už dlhšie nad tým uvažujem, že si zoberiem život. Absolútne ma už nebaví, nič ma nezaujíma, nemám z neho žiadne potešenie a mám ho neskutočne plné zuby. Chcel som si ho vziať už pred troma rokmi, ale bohužiaľ som uveril rečiam iných, že všetko raz prejde, že sa to zlepší a bude lepšie. Ale, nestalo sa tak. Presťahoval som sa do iného mesta, kvôli práci s nádejou, že bude lepšie, ale zhoršilo sa to. Posledné týždne už nejem poriadne, spím málo, ťažko sa mi vstáva, neustále myslím na samovraždu. Som unavený z toho, že si nemôžem nájsť kúsok šťastia, pritom som nikdy nikomu neodmietol pomôcť, každý sa mohol na mňa spoľahnúť, ale keď ja som po niečom túžil, tak sa to nikdy nedalo. Nevidím zmysel života, nechápem na čo mám žiť, keď nič z toho, po čom túžim sa mi neplní. Mám toho dosť. Chcem zaspať a už nevstať. Už proste nevládzem . . .
Chcem zomrieť
Skratka stratila som zmysel zivota... kvoli mojej debilite... nenavidim sa za to...
Ja som na tom podobne... stratila som jednu osobu, bez ktorej uz nie som schopna normalne existovat... a najhorsie na tom je, ze si za to mozem sama... nedokazem sa tesit v podstate z nicoho, prezivam zo dna na den, len tak sa unasam - bez ciela... neviem, dokedy to takto vydrzim... pretoze je to cim dalej, tym horsie... akoby mi niekto vytrhol srdce...
WTPEnvy:
A ako alternatíva by nestačil vysokozdvižný vozík a nafukovacia anča? :P
Na akej škole alebo učňovke si študoval? Tvoj štýl písania (filozofovanie) mi pripadá ako by to písala žena, akoby som ten štýl už niekde čítala.
Peťo ak sa smiem spýtať, študuješ alebo už pracuješ, si nezamestnaný, na akú školu si chodil alebo ešte chodíš?
"...pochopil som, že šťastný nie som, nebudem a jediné riešenie vidím v samovražde."
Ako vieš, že šťastný už nikdy nebudeš? Nemôžeš to povedať so 100% istotou. Nikto nevie naisto povedať, čo nás čaká. Chápem, že kvôli tvojmu rozpoloženiu sa ku všetkému staviaš pesimisticky; to by robil asi každý. Ale nie všetko len čierne alebo len biele.
Pár ľudí sa ti tu snaží pomôcť alebo ťa aspoň povzbudiť tým, že napíšu svoje vlastné útrapy. Nikto z nás, kto si niečím podobným prešiel a dostal sa z toho ti neklame. Ani ty sám si nebudeš klamať, keď budeš veriť, že príde lepší život.
Aj ja som sa niekedy nenávidela a cítila som sa zbytočná. Teraz je všetko inak. Mám rada seba aj svoj život, i keď nie je dokonalý. Keď hovorím, že sa to dá, tak sa o dá. Musíš hlavne veriť a sám chcieť. Nehovorím, že je to ľahké, ale predsa...
Asi si myslíš, že tu vypisujem hlúposti. Ale je to jednoducho takto vidím, cítim a takto som to prežila. Chcem ti len pomôcť, nič viac.
Nemôžeš vedieť, čo bude zajtra a tak sa mi zdá, že nemáš ani snahu, aby si to zmenil. Život je boj a treba stále bojovať. Ako som písala, presne také pocity ako máš ty, mávam aj ja. Zomrela mi dcérka a aj keď som stratila zmysel života, tak prežívam ďalej aj s obrovskou bolesťou v duši, ktorú nezahojí ani čas. Takže ja môžem napísať, že mňa už nič dobré nečaká, ale nie ty. Jeana Ti to pekne napísala.
Nevies opelit jednu dievcinu, potom by ta presli chumajoviny.
Samovrazdou vyriesis akurat to, ze budes hnit tri metre pod zemou. Michael Jackson mal trinast kupelni a kde je teraz?