Chcem si umyť ruky

mamca

Panči,pre teba sa vlastne len zopakujem,všetko je tak,ako bolo potrebné a ja pevne verím tomu,že ťa to posunie...Ale neodpustím si,keď musím,tak musím...(Fidorka)-skús pozrieť na všetko z inej strany,nie cez strach...Bolo to o povzbudení a ochrane,nie o strašení a ďalších obavách..
(Pre Shaktulku-ani ja neviem,o čo ide,teda nikto mi nič nepovedal,aby to bolo presnejšie :D)

mamca

Etelka,slovo relatívne,to si použila zámerne či podvedome? Vo všeobecnom pohľade naďalej zostávam mimozemšťanom medzi normálnymi ľuďmi,z môjho phľadu som jediný normálny človek medzi hromadou zaujímavých milých mimozemšťanov. Hihi. Uzáver: Mám si udržať pozíciu blbca,lebo mi pristane. A ušiješ mi k tomu pekný sexi skafander?

mamca

Dee,máš síce voči mne nevysporiadaný dlh,ale ja ti láskavo odpúšťam... Ha,toto mám tááák rada,také povznesené mávnutie rukou.. Samozrejme,ničím ti nebudem brániť,aby si ma odprosovala a hlavne,aby si sa najbližšie roky snažila odčiniť nesplnenie svojho sľubu malými a väčšími pozornosťami,pozvaniami na obedy či inou formou podliezania. Som hrdá,ale nie nedobytná,snaž sa!

mamca

No,Shaktul,ty si to tu rozpumpovala riadne v mene spravodlivosti pre všetkých! Reagovať budem za seba a priznám,vopred sa teším na reakcie či nereakcie ostatných,mám svoju malú tipovaciu súťaž,hihi.
Pre mňa je táto téma o pomoci. Každý,kto sem napíše,sa svojím spôsobom toho zúčastňuje,niekedy v pozícii pomocníka,niekedy v pozícii toho,kto pomôcť potrebuje. Ale formu tej potreby,to si určuje každý sám,či už ide o podporu,radu,názor alebo len "prázdne" pokecanie. Ak chce radu,musí písať konkrétne,to máš pravdu,lenže z môjho pohľadu je na celom fóre veľmi málo ľudí,ktorí radu skutočne chcú.Majú svoj dôvod a slobodnú vôľu. Takisto ako ty. Tiež máš možnosť písať o tom,čo zažívaš,máš možnosť pýtať sa,máš možnosť odsunúť starosti bokom a len tak si s humorom pokecať. Záleží vždy od toho,čo naozaj chceš-a či to naozaj aj robíš.
Ja nemám problém vypočuť si aj milión či už tvojich alebo iných pocitov,naznačení...Problém,ak sa to dá vôbec tak nazvať,mám s tým,že vidím iný uhol pohľadu a občas ma rozhadzuje,že ho nemôžem napísať,ale snažíííííííím sa ako sa len dá.
Takže,otázka z mojej strany pre teba znie: Ak ťa rozčuľuje u niekoho častý výskyt problémov a písanie v náznakoch,prečo? Ako to máš ty?

SHAKTI

Nie je to o mne, aby ste si nemysleli. Chcem povedat, ze ked niekto napadol tuto temu, reagovali ste istym sposobom a istym sposobom ste tuto temu branili. Ked cosi pisem, tak nemyslim iba na seba, ale myslim aj na tych neznamich, ktori toto citaju a potrebuju povzbudenie, a niekedy im staci ked si precitaju pozitivnu debatu. Ale toto, toto nerobi dobre ani mne, Etka je central, ktory o kazdom a vsetkom vie a ostatni su nic. Nerobi mi dobre, nejake naznaky, ak to chcem napisat tak to napiste rovno, aby to ludia pochopili alebo to nepiste vobec. To je moj nazor, jasne tato tema nie je moja. Ale svoj nazor si kazdopadne mozem povedat aj ked vas naserie. Robte si tu co chcete, uz ma to nezaujima. Len potom sa pytam s tymi ostatnimi, ktori to do dnesneho dna nepochopili- ze o com to tu je??? lebo to uz neviem ani ja.

SHAKTI

Preboha panči ty mas permanentne nejaky problem az sa to zda byt neuveritelne. Uz tu nemam co robit, tebe staci Etka a nejaky fanda, ktoreho ste sa do dnesneho dna ani neobtazovali predstavit, hoci sa sem natlacil. Az mam pocit ze tie problemy stale pritahujes lebo ti robi dobre ze si stredobodom pozornosti. Sorry, ze som napisala co si myslim, ale takto to dopadne, ked niekto nevie o co ide, len stale cita kadejake skuvinanie v naznakoch. Tato tema je tu uz totalne zbytocna, vam stacia vase zakulisne klebetne resp. diskusne kruzky. Aj tak tu uz vypisujem iba ja a Etka sa sem tam zlutuje a cosi mi odpise..takze to nema zmysel. Prehovarat ma nemusite, nerobim to preto aby ma niekto prehovaral. Kazdopadne zelam kazdemu jednemu z vas, aby problem ktory k nemu pride hned vyriesil a mal uz pokoj a netahalo sa to s nim ako sopel neustale. Zelam kazdemu z vas aby k nemu ziadny problem uz nikdy neprisiel aby ste sa dokazali usmiat a zasmiat, komunikovat s ludmi len tak, aj vtedy ked nemate ziadny problem, lebo nie ste na svete sami, aj ti ostatni mozno potrebuju povzbudenie a niekedy uz proste nevladzu pocuvat nareky inych.
Drzte sa a LV. Tato tema sa uz moze pokojne zlikdvidovat, davno stratila svoj zmysel a ucel.

eee

Shaktulka,ja poznám vela ludí od vás,sú to síce ludia v rokoch,ale sú fajn! A vždy si poviem,možno je to Shaktulkin sused tak má protekciu:-)) To,že máš okolo seba takýchto závistlivcov-to chce len úsmev,podvihnúť ňadra a pche ideme ďalej:-) Raz si každý uvedomí a kto si neuvedomí tak je pako.

eee

pančuška,hoď ten link,lebo z toho čo si napísala nie je zrejmé o čo ide a môže sa zdať,že si hádam chcela spáchať niečo v rozpore so životom a ty si to nechcela,ty nie....Lúbim ťa velmi a som rada,že žiješ a že ťa stále máme tu medzi nami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najčítanejšie články