Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
no? dobréééé
šaktulka.......:) my si tak s kamarátkami držíme odstup od našich sprostostí a si takto povieme "však sa poznáme, nie?" a tým je všetko vybavené, bez komentára prekročíme a ideme ďalej, možno sa aj zasmejeme na tom
Pančuška moja, dúfam, že laptop nemáš pri nemocničnom stolíku, ak si na JISke, alebo kde si? len oddychuj, alebo im to tam môžeš všetko obgrcať, ako ja naposledy:)
Nazdar,Kati! Nemusíš ísť ďaleko dozadu,toto bol rýchly výbuch..
Shaktul! Ja si počkám!
z ktorej strany to začať čítať?
A ozvi sa,keď dorazíš. Máš povinnosť! Už vás kašlem,teraz budem drsná!
žabomyšie kraviny? to si prečítam, inak, niekedy aj ja mám lievik otvorený na takéto sprostosti, dnes napríklad premýšľam, že som tulipán a preberám si jeho krásu a vôňu, toto bude asi niečo lepšie
Mňa nezaujíma momentálne,čo potrebujete vy! Je tu niekto iný,ktorý to potrebuje.Dokelu,ja sa k tomu rozpisovať nejdem,ale nerobte to,čo tu vyvádzate!
mamča,teraz si ma rozosmiala:-D Si super!!!
Dobre,ja už musím ísť,ešte musím ísť po kamošku do neďalekej dediny na aute....pôjdem pomaly...Lúbim vás a Pančulka,nehnevaj sa na mňa prosím!!!!
Hovno som ako mama!!!! Tá tak nenadáva! A to sa ešte kontrolujem!
my si to ani nepotrebujeme doriešiť,lebo je to vec doriešená a takto je to vždy...