Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
...Ani zďaleka nemáme také problémy ako ona a nie všetko nám tu vešia na nos!!!Kiež by som bola taká silná ako ona!Panča
...vela ludí ťa kôli tomu opustilo aká si? A my sme čo????????
...tvoje náreky som bola ochotná počúvať 2 roky a som ochotná stále!
...a myslím si,že jej krivdíš,keď si myslíš,že ju nezaujíma čo sa tu deje!!!
...aj ty mávaš dni,keď hovoríš v náznakoch...alebo keď sa sto rokov neozveš a nikto nevie či žiješ....:-(((
Shaktul,chápem to,lebo ťa už poznám a preto sa nehnevám!
Shaktulka,ja ťa tak milujem za toto!:-) Fakt si mi teraz ukázala ako velmi ma lúbiš a ja si to nadovšetko cením!!!! Milujem ludí,ktorí ma takto bezhranične milujú!Takže aj tebe! To čo som sem napísala o Pančulke som určite nemala urobiť,lebo som urobila chybu!:-( Mrzí ma to,chcela som byť zaujímavá?Asi ano:-( To že ja viem niečo viac a Pančuška to sem nepísala je len preto,lebo ja jej často vyvolávam kôli hovadinám a tak mi možno mlala potrebu oznámiť tú zlú správu.Nepriťahuje svoje problémy,žial stalo sa jej niečo čo sa môže stať každému z nás!A tým,že tento svet je taký malý sa to stalo človeku,ktorého poznám a to je ona.Možno mi to oznámila aj preto,že som zo zdravotníckeho prostredia a vie,že z vás všetkých mám paniku a strach či sto ok!Preto si neželám aby si Pančuške vyčítala,že to povedala práve mne,vlastne sama chudiatko ani nevedela,že mi to povedala nakolko si z toho dňa nepamätala nič:-((((Ale som šťastná,že je už ok!
No a mamca zas vyrazila do boja ako bohyna vojny :-) aj ked nemozem sa hnevat lebo je to jedna z jej vlastnosti ktoru na nej obdivujem a mam ju za to velmi rada a ja osobne som si vedoma toho, ze som ublizila aj jej aj inym.
Na dee som velmi hrda..
Viem, ze kazdy to co som napisala pochopi po svojom a niekto to nepochopi vobec aj ked sa to tak zda, nepisala som to s umyslom niekomu ublizit, no niekedy aj neg. kritika nas moze niekam vpred posunut a pomoct nam. Ono je to strasne fajn, ked mam problem niekomu sa vyplakat a nechat sa polutovat, no ked je to prilis casto, je potrebne si uvedomit, ze to inych moze vycerpavat.
Tie naznaky mne osobne velmi ublizuju, som si vedoma toho, ze nebudes panci vesat svoje problemy kazdemu na nos a obzvlast osobam, ktorym neveris. Ale ved vy si to poviete aj inak, inde, a kym niekomu to moze pomoct ked to napise iba v naznakoch, na tej druhej strane moze byt niekto kto ta ma rad a kto premysla co sa deje a trapi sa kvoli tomu, kvoli tebe. Odpuste ale ak v naznakoch tak radsej vobec.
Vies panci, ty mi zacinas pripominat jednu moju znamu a velmi by som bola nerada ak by to tak naozaj bolo a ak by si skoncila ako ona. Som si vedoma toho ze mas take problemy ako by nikto mat nikdy nechcel a ano su velke, aspon to som pochopila z tych naznakov. Ale strasne mi chyba ta stara panca, ktora sa aj napriek tomu, ze jej bolo totalne na hovno dokazala zasmiat, prisla spytala sa ako sa mate, zaujimala sa o to co trapi inych a pomohla im aj ked si toho velakrat nebola vedoma. Chapem aj to, ze casu nie je tolko ako kedysi. Ale to som chcela, pripominas mi jednu moju znamu, nikdy nepocuvala druhych,nikdy sa neopytala ako sa maju, ked niekto spomenul, ze ma problem, skocila mu do reci a vyrukovala s tym svojim, ktory bol samozrejme podla nej ten najdolezitejsi a najvacsi a vsetci sa mu, jej museli venovat a lutovat ju. Zo zaciatku to bolo iba obcas, tak to ludom nevadilo, no casom to bolo uz pri kazdom stretnuti a vsetko sa tocilo iba okolo nej a jej problemov. Strasne jej to robilo dobre, no inych to doslovne vyciciavalo z energie a tak sa jej ludia zacali vyhybat a utekat pred nou. Vztah, akykolvek vztah je o tom, ze davam a beriem. Nie iba beriem a beriem a nedavam spat vobec nic. Isty cas to funguje, no raz, studna vyschne a uz nebude nic, co by si si mohla vziat.
Takto si chodila ta znama pri kazdom stretnuti a od kazdeho cloveka po podporu, lutost, pochlacholenie az raz prisla a uz nebolo nic co by si vzala a nik, kto by jej to dal. Inak je celkom divne, ze Etka je ochotna pocuvat tvoje nareky, lebo ona to velmi nema rada. Ale zrejme ako u koho. Sory ale clovek si z naznakov utvori isty obraz a nehovorim, ze je spravny. Pokojne ma zabite a odsudte, ja poviem, co si myslim, taka proste som.
A este cosi, ak by sa nahodou stalo, ze niekto napise podobny nazor ako ja, tak je dost smiesne ak si budete opat mysliet ze som to ja. Nie som, ja si poviem co si myslim a nepotrebujem to.
Velmi ste mi velakrat pomohli a ako mamca napisal neskutocne mi kazdy z vas ublizil a vy ste si toho vedomi, najma par osob. Ale ja tiez. Ako som dnes pocula jednu peknu vetu- Ukazem prstom a styri prsty ukazu na mna. Kiez by som sa dokazala vyjadrovat tak ako mamca, zahryznut si do jazyka a vyjadrit sa s laskou. Ale ja taka nikdy nebudem. Ano, vela ludi ma kvoli tomu opustilo a este opusti. Ale je to riziko. Tak ako dovera nesie so sebou riziko, ze ta druha osoba zradi, tak laska berie so sebou riziko, ze ta druha osoba opusti. Tak ked poviem nazor, ktory sa inym pacit nebude, tak je tu riziko, ze zautocia a nepochopia. Sory, ale ja nebudem ta, ktora sa bude iba mojinkat. Pokojne aj vy mozte na mna nadavat, utocit alebo mi povedat co sa mi rozhodne pacit nebude. Mate na to pravo, tak ako aj ja. Nesudim ta panca ako zijes ani to ako riesis problem, ako som uz napisala, kazdy z nas zije a riesi problemy tak ako najlepsie vie. Ja ti zelam len to najlepsie aby si vsetko vyriesila a zvladla a bola stastna. No mna toto ubija a ublizuje mi to, preto uz sem nebudem chodit. Len ta prosim panci, nech je problem akykolvek, nehlad iba na seba a na svoje problemy, pozri aj na inych a pocuvaj aj ich, aby sa z teba nestala taka osoba ako moja znama. Pokojne sa na mna hnevajte, mate na to pravo. Mne tiez lilith kedysi napisala ze som hrozne vztahovacna a svet sa netoci iba okolo mna a strasne dlho som sa na nu za to hnevala :-) ale mala pravdu a vzdy ked do toho opat sklznem spomeniem si na jej slova, pomaha mi to doteraz aj ked to nebolo nic prijemne. Myslim, ze to robi uplne kazdy ked ho jeho problemy pohltia a je velmi nestastny. Niekedy staci sa cez slzy usmiat a chvilu nemysliet na svoje problemy a pomoze to obom stranam. Ubija ma aj to, ze vas mam napriek vsetkemu rada, ale vy moju pomoc nechcete a ani nepotrebujete, ked ma clovek niekoho rad, chce mu pomoct, niekedy to robi dost neohrabanym sposobom ako ja, ale aspon sa snazi, lebo inak sa citi uplne bezmocny a dostava to dolu aj jeho. Som hnusny sebec, ale ja si teraz a ani v buducnosti nemozem dovolit aby ma niekto takto tahal so sebou dolu a mozno si to ani neuvedomuje.
Drzte sa.
LV- napriek vsetkemu, co bolo a co este len nastane..
Prosim odpust mamca, ja sa polepsim.....neposlal som ti CV-cko, pretoze est enie je napisane.....ale tento vikend sa do toho pustim a rozposlem do vsetkych nemocnic v okoli, ale predtym samozrejme tebe. Tak mi na tu adresu, co sa tu nekde vala, posli emila, aby som ti potom vedela poslat moje CV. A ked zo mna raz bude slavny psycholog tak ho budes moct vytiahnut a chvalit sa:o)))
Dnes som odovzdala diplomovku, takze teraz sa uz fakt musim sustredit len na ucenie....mam 4 tyzdne a tony materialov.
LV ♥
(Držím si palce,aby som sa teraz vyjadrila pochopiteľne...veľmi.)
Milí moji,každý z vás,s ktorým som sa tu stretla častejšie,mi nejakým spôsobom ublížil.Každý.Pretože vás mám tak neuveriteľne rada.Pretože som vám sprístupnila svoje srdce.Väčšina z vás o tom ani nevie,ale to nie je o vás,to je moja láska k vám.
Žiadne z tých ublížení nezanechalo a nikdy nezanechá ranu.Pretože moja láska k vám je silná a uzdravujúca.
Každý z vás mi nejakým spôsobom pomohol.Pretože som chcela a prijala pomoc,o ktorej zas mnohí ani neviete,že ste mi ju venovali.
Viem,že ma ešte nejeden raz v srdci zabolí...a nebojím sa toho,pretože už som si vedomá,že rany nezostanú.
Prosím vás teraz za seba,vnímajte srdcom,vnímajte,čo chcete.
Ja vám,každému z vás verím,že dokážete milovať a dokážete byť milovaný.
A nezáleží na tom,či je to z tejto témy jeden jediný alebo viac ľudí,s ktorými svoju lásku zdieľate.Záleží na láske samotnej.