Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Mamča,ty si fakt ako mama nás detí:-)))
obvinenia:-D
A keď ste to tu tak načali,tak si to tu aj doriešte. Ak nie pre seba,tak pre Pančulku!
Takto som sa nerozzúrila už dávno,a to som mala iné príležitosti ! ! !
Mamčul,Shaktuka ma lúbi a ja ju a preto si takto ubižujeme:-))Ja len neznášam nespravodlivosť a mala som pocit nespravodlivého ovinenia
Už som si urobila ksicht,tak môžem vyraziť....
Ste ma teraz výnimočne nasrali!!!!!!!!!!!!
Pančulka mi spôsobila bolesť...nie tým,že niečo urobila,ale tým,že ju mám rada! O tom som písala!!!!! A riešim to už dva dni...kiežby mi bolo dovolené pomôcť viac,bola by som šťastná...ale to povolenie si nemám ako vypýtať.
A vy,do prdele,čo riešite?! Žabomyšie kraviny?!
Kurňa,ešte že nie ste tu pri mne....!!!
ja sa už malujem Mamča:-)))Shaktulka už určite tiež...:-D
Sakra,baby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To viete byť otvorené TAKTO ?! Niekto tu potrebuje pomoc,KDE STE ?!!!
idem sa "uvolniť" do ulíc,lebo toto ma načisto vytočilo! Prajem krásny zbytok dňa! LV všetkých!!!
A prečo som to sem v ten deň tak zaobalene napísala?lebo som si myslela,že by ste mali vedieť,že niekto z nás je v nemocnici a nemá sa dobre,ale nemala som povolenie napísať celú vec,nemala som ani odvahu sa opýtať Pančušky,či to môžem povedať:-(((
...a už som vytočená,lebo nejde o to,že má Pančuška hladieť aj na problémy iných!Ona hladí,len to necítiš!!! Krivdíš jej a som si istá,že jej to aj ublíži! Pančuška nehnevaj sa,ale ja musím!
Shaktul,myslíš,že keď sa niekto ocitne na hranici smrti niekoho vinou tak má z nemocnice po prebraní sa z bezvedomia myslieť na to čo asi tak máme za problémy my tu? Keď sama nevie či jej deti sú v poriadku?? Rodina je priorita!!! Deti sú náš život a niet na svete cennejšej veci ako dieťa! Pančuška je po ťažkej dopravnej nehode,dieťa po operácii a ty chceš aby myslela na problémy iných????? žiarliš! To je jediný dôvod,ktorý ťa na tom sere! Prečo si mi ty ani raz za rok neposlala posranú sms,keď si vedela,že ťa tu hladám???