Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Mamča,ozývam sa ako si chcela:-)Ty si posledná,od koho by som čakala,že sa vytočí:-)Som hrdá na tvoje myšlienkové pochody!
hehehe:))
no to mi pripomenulo, ako som pred týždňom vyletela po kolegyni:) maximálne som už bola prepracovaná, mozog nestíhal a keď som sa rozhodla odísť v priebehu akcie, v mylnom domnení, že mi práve toto pomôže, sa kolegyňa začala smiať, tak som ju poprosila, nech sa nesmeje, ale ona pokračovala ďalej, len sa tak chychúňala, tak som jej povedala, že nevie, čoho som schopná, a ona, že čoho? tak že ju chytím pod krk a prefackám, tak sa ešte čosi pousmievala, že nemám zo seba robiť horšiu ako som, ale zabralo:)
stále sme dobré kolegyne, zdá sa mi, že ešte lepšie:))
Kurva fix baby neserte ma, lebo odtialto nikdy neodidem a to predsa nechcete :-D
mamca prosim ta pekne, ja viem, ze sa to vsetko deje preto, lebo sa nahovno vyjadrujem, lenze ja som taka ako povedala katka, som sopka, zo mna to jednoducho netecie von :-D ale chrli a vtedy nic nevnimam nic necitim, len jednoducho vyplujem von zo seba co si myslim a potom mi dojde, ze do riti, povedala som to sice tak ako som to myslela aj si za tym stojim , ale do prdele mohla som to povedat citlivejsie, ale neviem to, snazila som sa to naucit ale nenaucim sa to, som proste Byk, vydavim zo seba svoj nazor
:-DD nedivim sa, ze ste vsetky ogrcane a znechutene. Len chcem aby ste pochopili ze nikdy nic nerobim preto aby som niekomu ublizila ani tebe panci, len takato proste som. Ano katka aj so mnou to maju ludia velmi tazke ja si to uvedomujem a vazim si kazdeho z nich, aj vas, ale takisto si uvedomujem, ze prave ti ludia aj vy, mozte citit ze sa k vam nespravam s laskou, uctou a vdakou, ale nie je to tak. Lenze ja proste nedokazem byt jemnucka :-D
Panci takto moja, chapem, ako katka napisala ze to bol pre teba sok, vies zazila som to aj ja a nie iba lahke brnkacky a odreniny, na kolienku mam jazvu z padu z motorky, par krat som mala buracku s autom, smyk taky, ze keby tam prave asi sam pan Boh neposlal jedneho chudaka so sportakom :-DD ktory nas zachytil tak prerazime zvodidla a sme v takej priekope ze by to z nas nik neprezil a neviem ci si to mala aj ty, ale a toto mi nik neveri ja som tie posledne sekundy videla spomalene, ziadny film predo mnou, len som to videla spomalene a tlacila som toho chudaka ocami pred sebou aby to neschytal, schytal to a poriadne ale nastastie iba zadok jeho sportaka a vtedy som asi videla prvy krat nacancaneho fesacika plakat :-DDD za autom!!! Nechcem vypadat ako bezcitna mrcha, mna to skutocne mrzi, ale asi mam odstup, proste to tak neprezivam, koniec koncov su to tvoje problemy a ja ich ani nemozem prezivat s tebou. A nezabi ma, ale kazdopadne si myslim, ze sa toto jednoducho muselo stat, aby si niekto tebe blizky uvedomil, co pre neho- nich znamenas. Zastavam teoriu ze cim viac kriku a cim je to horsie, tym si to dlhsie zapamatame a tym to ma vacsi ucinok. Fakt sa uzdrav ale nebudem ta kvoli tomu lutovat pol roka, myslim, ze to ani nechces. Nesnazim sa nikoho zahanat do kuta ani to nemam v umysle, ja osobne si myslim, ze tu nieto slabej povahy, lebo inak by par veci ani jedna z vas nerozdychala, myslim, ze ani jedna z vas sa nenecha zahnat do kuta. Ale niekedy si clovek jednoducho musi vymedzit priestor, svoj priestor okolo. Uz to nechcem rozoberat, aj kvoli panci, ted toto nemas riesit, sorry, ze to prislo v nevhodny cas, ibaze som to nemala odkial vediet, kebyze to viem, co sa ti stalo a vyrukujem s tymto, tak to by som bola ina svina. Lenze panci, ide aj o niekoho komu na tebe zalezi a niekedy nas niekto miluje aspon z dialky, lebo realne to mozne nie je. A nemyslim tym seba.
Mamca si pekne odlepi tu pasku z papulky, iba ak by mala v umysle vydepilovat si chlpky nad hornou perou
:-DD nemozem tu byt, kvoli sebe, kvoli vam. Ale zas aspon rosambo- ze katus?
:-) Pokojne vody nam nerobia dobre, obcas ju treba scerit.
Takze sa neurazajte, ja som taka, co na srdci to na jazyku, lepsie ako ojeb..za chrbtom,a s cim vacsim krikom tym lepsie. Nemam rada ak niekto prekrucuje moja slova a prisposobuje si ich svojej mienke o mne a podsuva tuto mienku aj inym. Neprezivajte veci az tak, teda skor myslim slova, ktore su povedane ci napisane. Neberte si ich k srdcu, mamca chcela som tym povedat, ze neboli adresovane tebe. Zbytocne vznikol konflikt, absolutne zbytocne, chapem ze iste osoby su moc citlive tym, co sa stalo. Takze tak a snad by sa cela vec mohla uzavriet aby ste si tu mohli nazivat v pokoji, sice bezo mna nudne ale katka to sem-tam zachrani, tomu verim, ty moja sopčia sestra :-))
Shaktul,nerada vidím,ako ti nepochopenie mojich slov ubližuje,viem a čítam,že sa Ťa to dotýka.To je to,čo zas blíži mne-ak spôsobím niečo,čo som ani najmenej nemala v úmysle.Nemám iný prostriedok ako tieto písmenká,ako ti to vyjadriť.Nesnažím sa s tebou manipulovať a rešpektujem tvoj postoj.Podľa mojich názorov sa nikto nemusí správať,to by bola blbosť,to nevyžadujem ani od svojej dcéry.(Iba od chlapov,veď tí sú tu zas len pre nás....či ako? :DDDDDDDDD)
Ja som za debatu,vyjasnenie,to som zasa ja a ak to ty nechceš,v pohode,stačí povedať daj mi pokoj a nevšímaj si ma.
Ospravedlňujem sa ti,prijímam,jednoducho záleží mi na tebe naďalej,ale už potichu. Mrzí ma,že sa neviem pochopiteľne vyjadrovať,je to chyba,s ktorou sa snažím niečo urobiť,ale ako vidím,nedarí sa mi.:( No,čo už,ja to nevzdám.)A v podstate ti ďakujem,že si ma na to upozornila,bez tvojich reakcií by som si asi lebedila v predstavách,ako rozumieš,čo vlastne hovorím.Lebeď,lebeď... :D
Takže....už som ticho.:)
ale, nezaháňaj ostatných do kúta, to si neželám
Ale inak, šakti, ty si pecka, toto bolo naozaj dobrééé:) Aj keď zase na druhej strane:
No sme aké sme, každý sám za seba, ale pokúsim sa aj za dievčatá tu okolo. Ja som fakt číslo. Je skutočne ťažké so mnou žiť. Som komplikovaná osobnosť a niekedy tak rozporuplná, že ľutujem ľudí, ktorí to musia so mnou dennodenne vybojovávať:)
Žienky tu, z môjho pohľadu, sú veľmi snažlivé, čosi chcú a idú, asi robia nejaké chyby, ale ja vidím za tým aj veľkú snahu byť nápomocné. A to treba doceniť. Lebo ak to tak nebude, tak sa dopúšťame veľkej prízemnosti.
Žienky, aj mne niečo vadí, ale aj ja trocha vadím vám a absolútne to rešpektujem, ale nemajte mi to za zlé. Trocha sa aj snažím.
Šakti, si moja parťáčka, moja výbušná sopka:) Ty si skoro taký exot ako ja (keďže dve rovnaké exotické osobnosti neexistujú). Tešém sa, že začínaš byť sama sebou a neželám si, aby si sa cítila obmedzovaná. Ak tento spor mal dospieť k tomu, aby si sa mohla cítiť slobodnejšie, tak to všetko malo svoj zmysel.
Šakti, to o tej agónii sa dá celkom pekne obrátiť aj na paniku.
Prvé dni po šoku sú najhoršie. Kým sa nám všetko uloží v hlave a odíde pocit ohrozenia. Je to moc ťažké obdobie, kedy sa pripúšťajú aj manipulačné techniky. Sú úplne v poriadku a dokonca, by som povedala, musia sa očakávať. Kto je taký borec, že takéto sústo len tak prehĺtne a hneď sa začne správať ako super vyvážená osobnosť? Ja nie. Moje manipulačné techniky po poslednej skúsenosti boli také silné, že by ste vtedy nechceli byť pri mne asi ani jedna. No vidím, že kamarátky z domu to zvládli, nechali ma byť a cítiť a verili mi, že to proste musím zo seba dostať, aby som mohla ďalej veriť v ľudí.
Panika, šok, ktorý si musela zažiť, sama aj ako matka dvoch detí musel byť hrozný. Máš môj obdiv, že zvládaš veci tak ako zvládaš. Si šikovné dievča.
Ono stacilo normalne napisat tak ako to napisala dee- Ze si jednoducho nemyslite ze je to tak, a ze som si jednoducho utvorila nespravny nazor z naznakov, ktore napisala a nie pustit sa hned do mna, mamca a Ethel ako take srsne. No zabite ma, za to ze som povedala svoj nazor. Nerobte zo mna hovado ani ty panca, ja som to nemyslela na nejaky posledny prispevok ale na dlhsie obdobie, tvoje prispevky vseobecne. Boze no tak si mala autonehodu, tiez som ju mala parkrat v zivote, je mi to luto, zelam ti uzdravenie, ale nie je to nic, co sa ludom normalne nestava. Nemanipulujte mnou a citovo ma nevydierajte. Naozaj nie som nejake decko ani vas majetok, mozem mat svoj nazor a mozem si ho slobodne povedat, obzvlast v teme, ktora sa vola Slobodna komunikacia.
Ale vasa reakcia ma aspon utvrdila, ze tu uz davno nemam co hladat. Myslim, ze ani panca nie je nejake decko, ktore musite branit, osobne si myslim, ze sme si to spolu vydiskutovali, ak nepochopila, nemozem za to, ale v zlom som to nemyslela, tak ako to vzdy ked nieco napisem, vy hned pochopite v zlom. O tom som pisala, obzvlast Ethel, aspon viem, ze sa nic nezmenilo a stale ma vnima ako najvacsie zlo na svete a cokolvek spravim alebo poviem, vnima to a predpoklada, za zle. Nezelam vam skutocne nic zle, ani jednej z vas, ale uz nie som ta, ktora som kedysi bola, ze by ma to nejak polozilo, trapilo alebo by ste mnou mohli manipulovat. Uz nie som ta, ktora by sa bala povedat svoj nazor, viete, ono pokial je nespravny, staci to povedat normalne. Ani vy nemate vzdy tie najspravnejsie nazory a patent na rozum, ani vy nikoho nepoznate tak dobre, ze by bol vas nazor na toho cloveka spravny. Tak este raz a pomaly aby to pochopili vsetci- napisala som to z pohladu citajuceho tejto temy, pretoze koniec koncov taka som aj ja, ze tak jednoducho jej prispevky posobia, okrem toho, panci, tvrdi to aj zopar ludi, ktori ta poznaju a maju radi a ktori to tu iba citaju, takze to nebol iba moj nazor. Proste to tak vyznieva a ja som ta chcela na to upozornit. No skoro som to kokos neprezila :-)
Mamca ublizila som ti a ty si ublizila mne, mozno raz pochopis cim, so srdca ti to zelam aby si to pochopila, konecne uz, ty aj Ethel. Takze sme si kvit a ja sa nehnevam. Ja vas totiz uz davno neberiem az tak vazne ako kedysi, ste iba pismenka, proste to tu jednoducho vypnem a idem zit svoj realny zivot. Uz to neprenasam do realu ako kedysi. Ono je to ako s pracou, nebudete si predsa kazit chvile volna a chvile s milovanymi osobami, problemami a nervami za nieco, co za to nestoji. ublizujes mi ty aj Ethel tym, ze ma neprijimate taku aka proste som, ale snazite sa zo mna urobit nieco, co nechcem a cim nikdy nebudem, nemozem byt, len preto, ze si to vy zelate a myslite si, ze je to spravne a pre mna dobre. Nie je, pre mna je dobre, byt takou aka som, ako som sa narodila. Koniec koncov aj preto ma mate radi, resp. ste ma mali. Neprijimate moj nazor, neakceptujete to, ale hned na mna zan zautocite. Kazdy mame svoj nazor, ja mam tento, ze to proste tak vypada a ono to tak naozaj vypada, teda niektorym ludom sa to tak moze zdat a oni sa potom trapia kvoli panci takisto ako som sa trapila aj ja a pytaju sa co sa deje a ci to je naozaj take zle a ze je to proste az neuveritelne ako ma furt nejaky problem- panci-tak to VYPADA!
takze sa tu majte, uz ma viac nepsominajte, nevolajte spat, vsetko je ok, ale uz tu jednoducho nechcem byt. Na co? Sediet, usmievat sa, prikyvovat a nemoct povedat to co si myslim? Tak to mozem za seba posadit nejake plysovu hracku, bez rozumu, citu a vlastneho nazoru.
Dufam, ze je to konecne vsetko vysvetlene, lebo uz nemam chut to vysvetlovat dookola a ospravedlnovat sa a branit sa, za svoj nazor. Je to chore. Je predsa demokracia, uz sa nemusi drzat krok a huba.
Caute.
Dakujem baby, ja viem, ze nevyhoviem kazdemu a rovnako viem, ze ani mne nebudu vyhovovat vsetci klienti, ved sme len ludia.
Dufam,ze sa to tu coskoro urovna, mam vas rada a bolo by mi luto, keby sa ktokolvek odpojil z tejto skupinky.
A teraz spat k uceniu....papa
dee, gratulujem k zaviazaniu diplomovej práce:)
určite budeš dobrý psychológ,
ale, a to teraz ber ako normálnu vec, s ktorou sa bežne stretneš v praxi,
nie pre všetkých ľudí.
Ak isto vieš, aj ja navštevujem psychológa, ale to, čo sme si počas sedení vytvorili, je len ľudský rešpekt, prehĺbili sme vzájomnú úctu.
A niečo tam chýba. To sa môže stať aj tebe. Pre niektorých budeš záchranou a pre niektorých človekom. Dá sa pracovať s obidvomi typmi ľudí, ale.......
Bude to hociaké, ale určite v čase pochopíš, ktorým ľuďom budeš najradšej venovať svoj čas a energiu.
Želám ti, aby si cez toto mesačné obdobie prešla s pokojným a nadneseným duchom:)