Chcem si umyť ruky

katty19

Ja osobne si myslím, že názov témy Relax, je taký nesympatický, aj keby som rovno potrebovala sa zrelaxovať, nešla by som tam. Mám rada záhady.

panika

no a k vcerajsku: co hovorite na kubalove rozpravky?To bola tiez etapa.Jeden diel bol super-volalo sa to Dialnica.Ked Zajacovi od udivu vypadli zuby :)

panika

Aj podla mna je to o relaxe.Kto sem vstupi teraz, nema sancu pochopit o com tato tema je, ale na druhej strane- ved nikomu neublizujeme

panika

normalne tu niekomu vadime.A pritom je toto konecne nieco,co ma dokazalo rozosmiat a tesit sa na nove rano.Este ze tu mam v malom ramiku psicka a macicku :)

Necham si ich tu,keby ma zase prepadla dusevna nepohoda

katty19

To je v poriadku, Panika. Aj tebe Dee, mne ide predovšetkým o to, aby táto téma? bola príjemným relaxom. Ale, zároveň chcem, aby sme si navzájom pomohli zdolávať ciele, ktoré si pred seba uložíme, naučili sa povzbudzovať, jednoducho, vytvorili takú sieť neustálej motivácie. Čo vy na to? Pustíte sa do toho somnou?

panika

nahodou ja proti 1.maju nemam nic.vzdy sme sa stretli so vsetkymi rodinnymi znamymi,peso sme sli cez most a koncili sme v lunaparku.