Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
aj na nu som v noci myslela.Ja som to este chytila nejak na konci zakladka-baby cvicili (na Davidove Poupata) a boli aj v Prahe.a ta hromada vojakov v bielach trenkach :)Len na to som este bola mala-teda aby som konkretne vnimala ich
panika, nevyhováraj sa; no, prvý máj bol perfektný, k tomu si pripojím babky a tú atmosféru zo Slunce, seno,... a chcem sa vrátiť spať.
SPARTAKIADA
mne sa to strasne pacilo a ja by som chcela zazit to spolocne cvicenie, nenapadne ma ako sa to volalo, ale v telke to bolo super
tie pilcky su palicky.Este som nejaka stuhnuta :)
no ,nechcem kuvikat,ale tie prve maje a manifestacie sa tusim este vratia...a zase budu pilcky do kochlikov (z mavatiek)
nie ste,ale SME
jeeej, to by som tiez rada prezila....Ja sa este pamatam, ako na 1.maja chodili po meste s kocom tahanom konmi ludovkari, hasici im hrali a oni spievali a tancovali na kazdom sidlisku a my sme stali na balkone este v pyzame a spievali s nimi. To bolo super....
my sme este tak stanovali pred lesom - 10metrov pred babkinym domom.Prisiel dazd,stan zmokol,my sme ho zbalil,on splesnel a uz ste to viac nezazili...
tak ten voz ti zavidim...