Chcem si umyť ruky

panika

aj na nu som v noci myslela.Ja som to este chytila nejak na konci zakladka-baby cvicili (na Davidove Poupata) a boli aj v Prahe.a ta hromada vojakov v bielach trenkach :)Len na to som este bola mala-teda aby som konkretne vnimala ich

katty19

panika, nevyhováraj sa; no, prvý máj bol perfektný, k tomu si pripojím babky a tú atmosféru zo Slunce, seno,... a chcem sa vrátiť spať.

Dee

mne sa to strasne pacilo a ja by som chcela zazit to spolocne cvicenie, nenapadne ma ako sa to volalo, ale v telke to bolo super

panika

no ,nechcem kuvikat,ale tie prve maje a manifestacie sa tusim este vratia...a zase budu pilcky do kochlikov (z mavatiek)

Dee

jeeej, to by som tiez rada prezila....Ja sa este pamatam, ako na 1.maja chodili po meste s kocom tahanom konmi ludovkari, hasici im hrali a oni spievali a tancovali na kazdom sidlisku a my sme stali na balkone este v pyzame a spievali s nimi. To bolo super....

panika

my sme este tak stanovali pred lesom - 10metrov pred babkinym domom.Prisiel dazd,stan zmokol,my sme ho zbalil,on splesnel a uz ste to viac nezazili...