Chcem si umyť ruky

gomez

záleží na tom, ako ju zmeníš. Podľa stávajúcich osí alebo vytvorením novej? Ďaľším stupňom by mohla byť hádam zmena kvadratickej mriežky na hexagonálnu:))

panika

júúú,tak to bolo äs tym stolom).niekto mi tu stale prehadzuje klavey a vymiena pismenka.A kym dorobim korekcie,bude zase vecer.Teda ako nie v praci,ale v diskusnych prispevkoch mam ten chaos.Jaj a k nasim mega problemom-ja som cely den behala-tolko som po vcerajsej terapii spomienkami mala ENERGY.Občas som musela kuknut do zrkadla,ci som to vobec ja

katty19

Dostala som inštrukcie, niekto by rád vedel, čo totu riešime za problém. Tak mega problémiky my tu, spomíname a oddychujeme. Ja napríklad musím často niečo vymýšľať, lebo mi čisto prekapkáva. Ale, zase, rada sa aj bavím. Moc, moc rada. Keď budem chcieť tak tento stol tu nadvyhnem a zmením jeho osovú symetriu. No.

panika

aj ja uz budem musiet ist,resp. odbehnut-ale nechce sa mi rovnako,ako vcera.Ale citim sa velmi dobre,hrozne sa z toho tesim

katty19

Fajn, časom sa budem snažiť posunúť túto tému do iných rozmerov, ale nateraz stačí. Pamatajte, ja sa nikdy neuspokojím a dúfam, že ani vy nie. Aj ja odchádzam. Zabehať si, do solárka, a tak.