Chcem si umyť ruky

panika

nie ako dieta.Len som tu vetu moc nechapala,lebo som bola pohruzena do svojich problemov.Ale zase pravda je, ze po vcerajsku som si spomenula aj na vonu mydla zo skolky

panika

dnes som sa mladsej dcery pytala,ci si pamata Kuka.Zaspievala mi pesnicku z matelka...
A to pritom dodnes televiznu vezu obidve volaju kukova veza(tak som im volakedy vysvetlila-aj ked som trochu zavádzala-kde Kuko byva)

panika

a mne raz (vzhladom na moj vek,velmi davno) jeden punker povedal, ze to co zijeme je nieco ako minus 20.Dieťa je ako plus 50.A az teraz vidim,ze mal pravdu

katty19

Panika, mňa by viacej tie protézy bavili. Ako za Hitlera, keď Židov vyprevádzali. Si predstav tú kopu haraburdia. Neviem, či som presne chcela o Židoch, len nedávno som pozerala Schindlerov zoznam, ešte stále ho mám v podvedomí.

panika

dnes mi vynimocne nevadi NIC!!!!nikto ma nerozhadze!!!!!Dva tyzdne som nevladala poriadne vyjst z domu,vcera ma kolega z fora rozosmial a potom sa to spustilo tu...Pred chvilou som si citala nase strany (tusim 16 07)-ako si tam pisala o tom čuňákovi a 123456 ako chlapisko pes pomohol dáme mačke a zase som si poplakala od rehotu.Neskutocne som to potrebovala a myslim,ze tieto dni budu taky moj odrazovy mostik(keby ma zase nieco prepadlo

gomez

jeden punker raz povedal: "dajte mi pevný bod a ja pohnem zemeguľou". Vzhľadom k hmotnosti toho stola, gravitácie a veľkosti plôch trenia by nemal byť problém nájsť pevný bod. Stačí ti nájsť hmotnosť (silu) väčšiu ako je súčet hmotnosti stola a veľkosti sily trenia nôh. Odpor vzduchu môžme vylúčiť:))

katty19

Panika, ľudia sú furt divní, neskutoční čudáci. Také čudné plemeno. Niekedy sa tak vytešujem, že s nimi nemám nič spoločné.