Chcem si umyť ruky

katty19

No vidíš, Dee, a ja som jazdila na voze, spávala v sene, pod sochami som si robila s bratmi a sesternicami domčeky... a na jednu noc nikdy nezabudnem. Voz plný sena, ja v tom sene, hrozná tma všade. Celú cestu som sa márne snažila pokojne sledovať hviezdy. Náš voz nemal kolesá z gumy, ale z dreva podkutého železom. Hrozné nárazy, nebudem rozprávať.

Panika, tak vieš, no, budem výrobcom niečo vysvetľovať.. A zase si len pomyslia, hľa, hlúpa žena...

panika

zrejme treba zalozit obcianske zdruzenie :)

ono je kazda rada dobra.ja vo svojom byte poznam vsetko,lebo som bola vzdy odkazana na seba (a ked tak som otravovovala brata).Teraz som u rodicov a ked tak nad tym uvazujem,viem kde su poistky ale ani NETUSIM kde su ventily k vode a plynuˇ´a plyn je tusim pod sporakom

Dee

no a a by sme sa vratili k ventilom, my mame na plyn zltu packu, na teplu vodu cervenu a na studenu modru, takze asi je to fakt vsade ine:o)

panika

no nehovor.a uz si podala staznost na vyrobcov,ze montuju rozdielne ventily?

tie auta boli nejake moskvice alebo fiaty,to bola parada.Ziadna bateria - ako tie dnesne :)

Dee

dobre ranko baby, mna este v noci napadlo nieco, len sa mi uz nechcelo zapinat comp. Take slapacie aticko. My sme mali zelene a nikoho ineho som don nepustila, premavala som sa u babky na dvore. Bola som jak Schumacher!!!

katty19

No, to máš pravdu, predstav si, včera mi nešla. Som normálne dvadsať minút prežila v panike. Vieš, nevedela som otvoriť ventil, až prišli rodičia a poriešili. Ale som bola na jednom fóre a pri tom čakaní mi robili radosť, a práve teraz sa to tam ilustruje do kabaretu. No uvidíme. Potom ti podám bližšie správy.

katty19

Je to krásne si zaspomínať. Ja, napríklad, keď prezerám fotky z detstva, som sa chovala ako chlapčisko, takže aj tie úškrny a všetko boli mierne chlapčenské, sa na tom veľmi dobre bavím. Áno, chcela by som, aby sme skutočne začali vymýšľať a presunuli sa v mysli niekam inam, nielen okolo klasických problémov. Tak spomínajme. Ja si idem urobiť očistu a rannú kávu. Všetko príjemné, návrhy, všetko, čo vás napadne, sem s nimi. Ešte sa to može zmeniť na kabaret.