Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
prve budu protezy a mince
Ty, Goméz, a načo? Však grafy sú len obrazce, mne ide o to potočenie stolom. Niekedy v budúcnosti sa chystám potriasť osobami. Som zvedavá, čo z nich vypadne.
jaj,tak to preto zazerali?
a ani ťa nepoučili, že keď sa chceš obzrieť v zrkadle auta, že sa stačí predkloniť a nemusíš ho zakaždým vytrhnúť?:))) Chápem ich rozhorčenie:))
no a k teme
vcera som na tom adnrejovom linku overovala svoju teoriu o technickom postupe vesania sa na snuru (v psickovi a macicke) akedze bolo malo casu,otvorila som si to v blbom formate.Kym som precitala tu osudnu vetu,vsetci mi utiekli.A obrazok som mala len ten malicky od 123456.A teraz som to dobehla.Pekne mi tu lezia strany 9,10 a 11,cize aj text a aj 2 obrazky.O chvilu zbehnem pre farbicky a vyfarbim to (teraz prehanam)
gomez
ja som sa obzerala v spätnych zrkadlach aut.Ludia boli dnes akysi divni,nieco sa im na mne nepozdavalo :)
katty, budeme pokračovať v euklidovskej geometrií s grafickým využitím voľného rovnobežného zobrazovania?
hned sa vratim,tlacim psicka a macicku.Idem odviezt dceru (o 5 min som spat)
panika, kdes bula? A čo pekné si prežila?
čo, urobím korekciu x+1, y+1; a máme zmenené osy, a možno ten stol podložím polienkom, potom z+1 bude na mieste; nebojte, všetko vymyslíme