Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Milli, ty si zázrak, teba asi ešte nikdy nikto neovalil palicou po hlave, však? Mňa už áno. Ale ja som o to nežiadala...
Vieš, katty, to je možno práve to, čo vo vás vyvolalo takú reakciu. Ja sa s tým neviem nijako zmieriť, keď je Boh postavený do takéhoto svetla (alebo skôr šera). Som 100% presvedčený, že z Jeho strany v živote žiadneho človeka, žijúceho na tejto zemi, nebola spôsobená ani tá najmenšia chybička - a to ani vedome, ani nevedome. Možno sa ti to zdá príliš sebaisté a možno dosť prehnané, ale toto je podstata dokonalého a večne milujúceho nebeského Otca. Neverím, že ste sa v Jeho pláne stali vy dve výnimkou...
stretli sa hoten s toten
Udivujem? Prečo?
Vám sa teda naozaj zdá, že som na vás tlačil? Vždy sa tomu snažím vyhnúť. Popravde ma takýmito odpoveďami stále dosť udivuješ (nemyslím to nijako v zlom!).
To je jedna vec a potom ďalšia. Bolí to. Jeden úsek života nás Boh totálne opustil. Vlastne, ani neviem ako som to dokázala, byť dnes tu a v takomto stave. Potom tá tvoja razantnosť sa stala nepríjemnou.
Jáj? No, to máš pravdu. Moj ocko vždy hovorí, so mnou sa netreba hádať, spacifikujem každého raz dva. Snáď, iba jediný ma dokáže odstaviť. No a Bruni? Cha, je dobrá, tiež sa nedá. Ale, v podstate sme proti tebe nič nemali, len si s inými kartami vystupoval rovnako razantne.
A čo, alebo koho riadiš? Hádam nie si za volantom? Snáď len ak by si riadila nejaké to virtuálne auto v počítačovej Grant Prix..
Napr. len taký detail. Mne píšeš Milli s veľkým "M" ja tebe katty s malým "k". To je len príklad. Ja si poviem: detail a teba to môže vytáčať (dúfam, že ale nie). Teda čakám, odpovieš? Vtedy si mi to riadne nasolila - plná dávka z guľometu a ešte sa ti pridružila taká veľká spolubojovníčka - to bolo na mňa veľa. Ešte že som sa mal o koho oprieť asi by sa mi tej noci zle spalo.. :O
Keď ja ti chcem odpovedať, ale už som zabudla o čom to bolo. A teraz ešte riadim...