Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Áno, upratujem. Celkom rada.
ty kokso, spasiť svet, Milli. Určite. Ideš nás spasiť?
Ja som už bol, ale je pravda že zatiaľ len platonicky a navyše to bolo už veľmi dávno, takže sa to akoby už ani neráta.. :)
Ty máš teraz dajakú robotu, preto také pauzy, všakže? Alebo už pracuješ podľa toho môjho návrhu č.3 - myš v ľavej ruke? :o)
Ale ak je to ten prvý odhad, nemusíš sa kvôli mne zdržiavať; ja tiež budem musieť o chvíľu končiť, mám také dôležité plány.
Joj Milli, ty budeš ešte taký domýšľavý, že ti zo seba bude chodiť špatne. Počkaj, až sa zaľúbiš!
Celkom som neporozumel, ale keď posledné, tak posledné, nebudem sa ďalej vyzvedať..
Tak si ju daj. Verím, tiež som domýšľavá. Ale aj dosť detská. Tak ja to robím tak, kde si sadnem, tam som, a keď po mňa príde, budem s ním, no zatiaľ žijem ďalej. S milovaným človekom mi je najlepšie, to je jasné... Ale prežila som už tak veľa zlého, a vtedy som bola úplne sama. Neviem si predstaviť, žeby som svoju nazbieranú energiu teraz len tak niekde zahodila a neostala sama sebou. A on to ani nechce. Tak, to bolo posledné slovo k tomuto.
Opravujem - trochu domýšľavý - ale voľakedy som bol dosť..
Neber to zle, ale poznám to na sebe - som dosť domýšľavý - aby si tu nebola len ty na pretras.
Ja som mal tiež radšej turka, ale prechádzam na Nesku, alebo tú 3v1 (čo je vlastne Neska) - teraz mám práve na ňu zálusk. :)
To máš pravdu. V niečom sa musím naučiť viac ovládať. Som veľmi spontánna, vieš? A pritom si vobec neuvedomujem, že keby mi robil to isté.... Chýba mi, ale nemožem prestať byť sama sebou. Tak, ja už mám tú kávu na stole. Obľubujem tureckú.