Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

milli

Ja som už bol, ale je pravda že zatiaľ len platonicky a navyše to bolo už veľmi dávno, takže sa to akoby už ani neráta.. :)

milli

Ty máš teraz dajakú robotu, preto také pauzy, všakže? Alebo už pracuješ podľa toho môjho návrhu č.3 - myš v ľavej ruke? :o)
Ale ak je to ten prvý odhad, nemusíš sa kvôli mne zdržiavať; ja tiež budem musieť o chvíľu končiť, mám také dôležité plány.

katty19

Tak si ju daj. Verím, tiež som domýšľavá. Ale aj dosť detská. Tak ja to robím tak, kde si sadnem, tam som, a keď po mňa príde, budem s ním, no zatiaľ žijem ďalej. S milovaným človekom mi je najlepšie, to je jasné... Ale prežila som už tak veľa zlého, a vtedy som bola úplne sama. Neviem si predstaviť, žeby som svoju nazbieranú energiu teraz len tak niekde zahodila a neostala sama sebou. A on to ani nechce. Tak, to bolo posledné slovo k tomuto.

milli

Neber to zle, ale poznám to na sebe - som dosť domýšľavý - aby si tu nebola len ty na pretras.
Ja som mal tiež radšej turka, ale prechádzam na Nesku, alebo tú 3v1 (čo je vlastne Neska) - teraz mám práve na ňu zálusk. :)

katty19

To máš pravdu. V niečom sa musím naučiť viac ovládať. Som veľmi spontánna, vieš? A pritom si vobec neuvedomujem, že keby mi robil to isté.... Chýba mi, ale nemožem prestať byť sama sebou. Tak, ja už mám tú kávu na stole. Obľubujem tureckú.