Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

milli

Inak, na záver, ešte jednu vec, ktorú som ti sľúbil: Na toto fórum som zavítal pôvodne s úmyslom riešiť svoje zdrav. problém, ale ma "strhli" problémy iných, pri ktorých sa mi ten môj zdal zanedbateľný, takže som sa snažil pomáhať radšej druhým. Vyzerá to veľmi obetavo, však? Ale nie som zas až taký obetavý... Preto ma trochu vtedy tá tvoja otázka zaskočila, pretože som začal v sebe skúmať, nakoľko je vo mne táto pohnútka nazištná.. Ale už som to tu tuším niekde písal...

katty19

Čo to ty tu teraz na mňa vyťahuješ, Milli? A ja že, aký si ty suchár a ty máš normálne aj celkom dobrý zmysel pre humor! Čo?

milli

Keď si mala na mysli Zdravie.sk, tak to mi nerobí až také problémy, horšie je do so "zdravím.milli" :)
To som sa na tej téme len tak poistil, nerád by som sa chytil do nejakej "pasce"; ak to myslí úprimne, ozve sa...

katty19

Ja som sa zľakla, že všeličo nosíš v zadku. A ešte si to tak kľudne rozprával...
Ty, že po zdraví nebeháš? A tá téma, kde babenke lezbe si odobral vietor z plachiet? To čo?

milli

Všeličo. Niekedy domáce práce - údržba, opravy, kuchynské práce, strava (však to poznáš) a potom ostatné moje povinnosti, túžby a záujmy. Dosť všeobecné, že?