Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
Katty, ty ma vždy rýchlo nahovoríš na tú kávu. To "spolu" tu radšej píš prezieravo, aby sa to zas nejako nezneužilo. Veď vieš, my muži sme ješitní a gomez bude zas mať o čom premýšľať. :)
Zatiaľ neriešim, všetko prebieha v starom zabehnutom systéme. Ale mám pekný tvorivý deň. Prajem aj tebe. Aranžujem a vytešujem sa. Plús tie konvalinky a káva, dáš si? Poďme si dať spolu.
Vieš, 1.apríl už bol a nasledujúci bude zhruba tak o rok...
Radšej mi teda povedz, ako si to vyriešila s tou myšou. Ešte je na stole, alebo už v koši? Inak ja zas mám problém písať na klávesnici - včera som utrpel úraz v dôsledku mojej diagnózy (nešikovnosti). Takže ťa trochu viem pochopiť. :)
Aké žartuješ? Si myslíš, že ja žartujem? Som taká vážna ako evanielická omša v telke.
Dúfam, katty, že zase len žartuješ..
Milli milučký, ja by som ti chcela nájsť priateľku. Dovolíš mi to? Normálne, takú fajnú, najlepšiu podľa mojho výberu. Ty mi prídeš, že si nikdy nevyberieš, aj smrtka ťa nájde a dievčatkám je niekedy aj smutno po takých fajných ľuďoch ako si ty. No?
Čo ste to to mali včera za debatu, keď som vás tak zaskočil svojim vstupom? Nejako sa mi to nechcelo celé čítať.
milli, veríš, že som očakávala od teba radu? som vedela, že niečo vymyslíš!
Zdravím, Katty, máš niekoľko možností:
1.) založiť novú tému
2.) predať počítač
3.) prehodiť myš na ľavú ruku
4.) zohnať si dotykový displej
5.) ošetriť si ranu (napr takým zásypom) a ranu prelepiť;
Ja by som sa priklonil k tomu bodu č.5, alebo to spojil napr. s č.3 :)
Ty kokso, tu to vonia konvalinkami. Jaké zázraky dnes fabriky vyrábajú, Pronto z konvaliniek, to je neco