Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

milli

Pravdaže, katty, máš pravdu, je to všetko relatívne. Niekomu nemusí vadiť ani "veľa", inému stačí aj tá "trošička". Už si budem dávať väčší pozor. Ale aj tak si mi neodpovedala...

milli

Keď si ma už takto "usadila" a "pohostila" v tvojej diskusnej téme, môžeš mi prezradiť, čo ťa tak vtedy nahnevalo (myslím, že to bolo v geci-ho téme)? Občas mi to vŕta v hlave.. Mne sa totiž skutočne nezdá, že by som na vás nejako v niečom naliehal; možno som vtedy len trošku MilosaM "podpichol", ale len trošičku (ale vôbec nie v zlom). Veď on ma tiež neraz podpichne (a nielen trošičku).

katty19

Milli, vzťah s Bohom je pekný, určite nádherný, ale ja som presvedčená, že potrebuješ už aj vzťah so ženou. Veľmi ti to prajem. Nič ti neberiem, nevyvraciam, určite to boli krásne roky, ale myslím, že tento čas by mal byť pre teba prelomovým. Neboj sa, existuje množstvo nádherných a dobrých žien, z ktorých jedna je tvoja. Odhodlaj sa hľadať!

milli

No vidíš, katty, dnes rozoberáme takú aktuálnu veľkonočnú tému, takže nás nikto nemôže napadnúť... :)

milli

Budem sa možno opakovať, ale aj keď verím, že opravdový vzťah muža a ženy môže byť veľmi krásny, ale som presvedčený, že žiaden, ani ten najkrajší sa nevyrovná tomu osobnému s Bohom. A ja by som skutočne ani jeden okamih z toho, čo som prežil, nemenil za tento pozemský, aj keď určite veľmi pekný...

milli

To si ma teda, katty, teraz naozaj rozosmiala... Ale je pravda, že to niekedy bolo mojou veľkou túžbou... Vtedy som si myslel, že je to veľmi jednoduché..

katty19

Milli, je mi moc ľúto, že poznáš len platonickú lásku. Kiežby sa v tvojom prípade stal zázrak. Prajem ti to.