Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

milli

Katty, veľmi ma mrzí, čo si zažila, ale ver mi, Jeho to trápilo ešte viac. Veď ktorý otec sa raduje tomu, keď jeho syn prežíva kritické chvíle svojho života?

milli

Tou palicou ti po hlave nedal On, ale keď to dovolil, určite tom malo veľký význam. Som presvedčený, že raz, keď to uvidíš v celoživotnom kontexte, budeš sa na to celé pozerať inak a bude ťa skôr mrzieť, že si nehľadala dôvod, prečo si musela ísť takouto cestou. Možno sa ti to zdá byť dosť teoretické, ale pre mňa je to život a prax.

katty19

Bruňunka moja, achooooooooj! Vy dvaja s Miloškom iba ležíte v posteliach. Prepáč, že sa ti moc nevenujem, som akási hip-hop. Tak bežkaj do postielky, myslím na teba.

brunuska

spominal tu niekto moje nadherne ctene meno??? :-)
ako si tu vy pekne hrkutate tuto s millim :-)
tak hrkutajte-neboj milli Katus ti to vsetko strucne a jasne vysvetli :-)))
ja smykam do posteli zdrapila ma nejaka pluha chlpata :-(

milli

To ale nie je tak, že som sa vás svojimi argumentami snažil odstaviť, aby som dajako obhájil Boha a Jeho konanie. On nepotrebuje advokáta. Ja som sa snažil vám pomôcť (aj keď sa ti to možno nezdá), lebo to, že sa pred Ním uzatvoríte, nijakú ujmu Mu tým nespôsobíte (aj keď bolesť určite), ujmu však spôsobíte hlavne len sebe. A o tom to celé je...