Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
dnes uz babicka velmi nevnimala. Bolo to aj od liekov. Len vravela aby sme jej pomohli. Ja by som tak rada pomohla, ale jednoducho sa to neda:o(
Dufam, ze sa pre nu to utrpenie coskoro skonci. Zajtra ma narodeniny- 77 , nadherny vek
:-))))) to ma Katusa nahovorila na tu nudaplaz!!! ja za to fakt nemozem!
:-)))
Dee krasne ....trav co najviac chvil s babickou..viem ake je to dolezite! a tiez som rada ze si pred nou velmi silna.aj ked tiez viem co sa asi odohrava v tvojom vnutri..je to tazke...
tak to musite byt s maminkou kocky-ja ked bacha!!! aby si vas priatel nepomylil! :-))) jaaj no tak teda dakujem Dee-to bol ten teleport-vtedy som to od teba chytila-ale tak nevadi...len chcem byt cim skor zdrava mam jedno velmi dolezite stretnutie :-) a takato sexi tam teda ist nemozem.
My sme si pred chvilou s mamou dofarbili vlasy. Ona si dala tmavu cervenu a ja capucino a vyzerame rovnako:o)
Miesto vajec sme si farbili vlasy, sranda
a ani mna to este uplne nepreslo. Do stvrtka budem brat atb a potom uvidime. Ale ked idem za babickou tak sa tvarim, ze je vsetko ok, inak by ma za nou nepustili.To smrkanie sa da vysvetlit placom
tak na co si vcera lezala vonku naha na deke?
Inak ja som velmi stedra a rozdavam vsetko:o)
baby ake vy mate krasne velkonocne zazitky!!! :-))))
ja som to vsetko krasne prespala :-) a liecila sa v posteli inak tu sprostu nadchu som chytila od Dee-urcite!!! :-)
pozdravujem vas vsetky
vasa usoplena,ukychana brunusisisko!
a este aj ten blby trojsky kon zase otravuje...
no tak ako som vcera predpokladala.....nic.
Ale moj brat je poriadny hlupak. Zobudil sa o jedenasteja prisiel za mnou nech mu poziciam nejaky parfem, ktory nepouzivam, lebo ide poliat kamaratovu mamu. Akoze on sestru a mamu asi nema, ci co. Hlavne , ze kamarat ma. Debil.....
dufam ze aspon tie farebne papieriky zo sladkostí nemame v zahrade.Ale z jednej strany to bola sranda-moje decka vlastne po prvyraz zazili sibacku.Aspon maju o com pisat na rok sloh
no tak s tymi vajcami to bolo rano biedne.Zda sa mi blbe nalievat 15-rocnym chalanom (aj ked vonku piju),partia bola velka jak hrom -ako ich financne ohodnodit:-),spakovali vsetko z misky a urcite je cele okolie obhadzane vajcami.