Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
meno mesto zviera vec..len ty Brunka nic nepovedz! :-))))))))))))
Katuska nebud zvedava budes skoro stara :-))) a zo mna si nic nerobte!
mne je dneska fajn
jaaaj uz viem...to neni sukromnucke miesto :-) hadaj dalej...no musim ist trosku na vzduch nemam dobru farbu
:-))))
No pekne píšeš, do Bojníc pojdem s vami, a na to súkromnučké miesto, hneď ma zaujalo. Kde to je?
panika to vystihla-somar,medved....dalo by sa vselico poriesit v tomto smere :-))) no neviem ako vy ale ja kompletna dnes isto nie som!a usmevom sa to panika tiez nazvat neda...skor nervovy zasklb pri bolesti hlavy:-))) som to vecer nejak prepiskla...ved Katus vie :-))))))))) a do toho sa este aj kamosovi narodil chlap stastny ako blska :-)
no ved panika ja cakam na teba a mozme vyrazit do Bojnic!!! len by som tu navstevu ZOO spojila este s niecim sukromnuckym :-)
Katus mas pravdu vsade sa najdu aj taki aj taki...ved vieme...a pekne pisem suvisle ze?? :-)))
To čo to ty máš okolo seba za zverinec, Panika? Somár? Medveď?
A aby som nezabudla- je fajn vidiet Brunusku,ako sa usmieva
Dobre ranko,
takze az teraz sme kompletni (no teda mne ku kompletnosti cosi chyba).Inak mas pravdu-tu je jar jak vysita.Uz aj pupavy maju biele hlavicky!!!Vsetko je pekne farebne,uz len keby som sa z toho vedela tesit.Vecer som riesila globalne oteplovanie a lutovala som ladovych medvedov:-(((Este ze ten moj zije v Nemecku a nehrozi mu,ze zahynie,ked sa mu roztopi ladova kryha.A ked som uz pri tych zvieratach,mala by som vybehnut do tych Bojnic skor ako zo somarika bude stary SOMAR
Brunuška, s tými chlapmi opatrne, to vieš, všade sa nájdu takí aj onakí. No som šťastná, že si hore a žiješ! Velice, velice. Čo porábaš?
Dobre ranko-ja len pre Katulu - Zijem!
:-))) a co som vcera trepala???:-)))
inak ku givi to az tak najblizsie nemas je v UK :-)
u nas je ani nie krajsie ale teplejsie ale zas hore na vrchu mate CHlapov s velkym CH ! uplne ine natury ako tu dole bleee :-))tak papa
A ja som si myslela, že nik nič nepopíše. Dee, Panika, Gomez, čítam, všetci pospolu. Ja sa možem stretnúť iba ak s Giv, ku ktorej to mám najbližšie. Viete o tom, že Tatry sú stále pekne zasnežené? Fakt! Aj zimu tu máme. Kašičky len drobné, po lúkach šafrán, sem tam podbieľ. Viem si predstaviť záhrady na južnom Slovensku. Nuž, je to silný rozdiel. Ešte raz, prajem všetkým krásnu jar. A, majme oči otvorené, aby nám niečo neušlo... Príroda je odpočinok. Dobrú noc.
trosku odbieham,lebo pomaham dcere s projektom .Kratke boli to tie prazdniny