Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

panika

ja sa vzdy motam len tam tam,kde sa nestratim.Ked sa stratim na kruhovom objazde,budem jazdit dokola,kym sa mi neminie nafta.Ale to uz tam budu zachranari...
a bola som aj na zmrzke u jusufa,ale dnes mi ani ta nechutila.Ale na to ,,maso" teda nemala.Ja som si to brala domov a ked som to skumala,zistila som ze to je nejaka fasirkova zmes alebo take nieco ako sojove platky.FUJ

panika

carat je firma na vyrobu alkoholu- fernet,vodka... (je to pri tom kruhovom objazde) a tam som videla aj ten napis Czucz

Dee

panika, ja som si v Kebab hause dala nieco hned pri jeho otvoreni a odvtedy ked len prejdem okolo mi je zle. Hnus.
Nie som moc v obraze, ze co je carat?Prosim vysvetlit. A ze rodena samorincanka, pch:o)

Dee

panika a co si sa nezastavila, mohli sme si dat kavicku u Czucza.
O gomez dakujem za rozlustenie toho ra, tiez mi to nedalo spat:o)

panika

jaj a este ma napadlo na margo toho snehu - ani detske bazeniky na kupku nemam rada,je tam prilis tepla voda (aj ked nie je zlta):-)))

panika

dik za radu,ale vzdy som sa zltemu snehu vyhybala :-)
S caratom nemam vobec bic,len som tadial isla.A mestecko sa mi paci,aj ked v nom chodievam vzdy len na vopred urcene miesta.a dnes som sa tam nechala napalit-bola som v Kebap house,kupila som si donner a doma som zistila ze to maso vobec nie je maso

gomez

:))))tebe "ra" nedá spávať:)))ja už som si myslel, že ste na to zabudli:)))tak teda "ra" = celým menom "Amon ra". Bolo to mierené na Dee...:)

gomez

"ňeňi" možné! Tak predsa niekto! No ale ja som práve na odchode:( Celý deň som nič nejedol, len som pil minerálku. Tak si pripadám ako prietokový ohrievač minerálky:) ...a z toho by hádam mohol vyplinúť ten vodník: keď je eskimácke porekadlo "nikdy nejedz žltý sneh", tak by sme to mohli parafrázovať aj na vodu - ergo na vodníka: žltá voda = počuraný:)