Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ja sa vzdy motam len tam tam,kde sa nestratim.Ked sa stratim na kruhovom objazde,budem jazdit dokola,kym sa mi neminie nafta.Ale to uz tam budu zachranari...
a bola som aj na zmrzke u jusufa,ale dnes mi ani ta nechutila.Ale na to ,,maso" teda nemala.Ja som si to brala domov a ked som to skumala,zistila som ze to je nejaka fasirkova zmes alebo take nieco ako sojove platky.FUJ
no jasneeee, pri Dobrej Baste!!!
carat je firma na vyrobu alkoholu- fernet,vodka... (je to pri tom kruhovom objazde) a tam som videla aj ten napis Czucz
panika, ja som si v Kebab hause dala nieco hned pri jeho otvoreni a odvtedy ked len prejdem okolo mi je zle. Hnus.
Nie som moc v obraze, ze co je carat?Prosim vysvetlit. A ze rodena samorincanka, pch:o)
panika a co si sa nezastavila, mohli sme si dat kavicku u Czucza.
O gomez dakujem za rozlustenie toho ra, tiez mi to nedalo spat:o)
jaj a este ma napadlo na margo toho snehu - ani detske bazeniky na kupku nemam rada,je tam prilis tepla voda (aj ked nie je zlta):-)))
dik za radu,ale vzdy som sa zltemu snehu vyhybala :-)
S caratom nemam vobec bic,len som tadial isla.A mestecko sa mi paci,aj ked v nom chodievam vzdy len na vopred urcene miesta.a dnes som sa tam nechala napalit-bola som v Kebap house,kupila som si donner a doma som zistila ze to maso vobec nie je maso
...a ako sa ti páči mestečko?:) Ty máš niečo spoločné s caratom?
:))))tebe "ra" nedá spávať:)))ja už som si myslel, že ste na to zabudli:)))tak teda "ra" = celým menom "Amon ra". Bolo to mierené na Dee...:)
"ňeňi" možné! Tak predsa niekto! No ale ja som práve na odchode:( Celý deň som nič nejedol, len som pil minerálku. Tak si pripadám ako prietokový ohrievač minerálky:) ...a z toho by hádam mohol vyplinúť ten vodník: keď je eskimácke porekadlo "nikdy nejedz žltý sneh", tak by sme to mohli parafrázovať aj na vodu - ergo na vodníka: žltá voda = počuraný:)