Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem si umyť ruky

katty19

Dievčatá, keď vás prídu obliať, podajte im vedro, spolupracujte, skúste podať ďalšie návrhy. Napr. oni povedia: ide sa do vane, vy oponujte, že vo vani sa neurobí taký bordel, vy to proste chcete v strede izby, čo by nie! My predsa tak radi upratujeme a sa bavíme s leštením a chceme byť svižné a oni to chcú tiež. SPOLUPRÁCA! Komu česť, tomu česť!

katty19

Achoj ľudia! Jáj, teraz by som sa chcela pozrieť do všetkých domácností min. na Slovensku. Keby mi to bolo umožnené. Tie hysterické výkriky sú velice dobré. A tie pohľady a výrazy tvárí, a to "nadšenie" v niektorých prípadoch, zbožňujem tieto sviatky!!!!!!!!!!!!! Fakt! Mali by byť do roka častejšie! To myslím úplne normálne, vobec nesrandujem. Vitajte v jednom z najkrajších dní v roku a príjemnú zábavu! Nech si oslavu jari vychutná jedna aj druhá strana. A pekne do toho!!!

panik-a

len sa hlasim,ze este zijem.Nakoniec ten (to) vetrisko ani nebolo takô strašnô.domov som sa vratila cela (nie žeby som chcela).Prave sme dokoncili kraslice,uz su vyvylene v miske