Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ja to neschytaaaaaam!
Budem sa ucit, musim este aj vyhodnotit tie dotazniky o uciteloch. Volako sa k tomu nemam:o)
No nové je furt niečo, Bruni. Dnes som bola na štvorhodinovej prechádzke.
Stále vykrikuje, že ma šmykne do vane! Teda ten štvorročný synovec.
no ja baby bojkotujem oblievacku od mojich 16 rokov-ked ma moji milovani 10 kamosi samozrejme vo "veselom"stave smarili u nas do rieky- nemala ani 5 stupnov a nielen ze som sa skoro utopila ale po tomto zazitku som mala fajne ekzemy na celom tele...takze od vtedy akoze chlapci dost!!!!
fakt blby sviatok- a pri tom ma uplne inu povodnu hodnotu.
takze som baby trosku skodoradostna- ze to zajtra schytate a ja nie :-)
ale fakt len trosicku-malicko :-))))
Katus dik a sorry...je lepsie??? nieco nove???
ja mu poziciam vodne pistole, s ktorymi som sa hrala v lete pri vode:o)
Spytaj sa otca, ci chce zelenu alebo oranzovu
Práve sa otec pýta, či máme niečo striekacie! Synovec chce prísť už ráno o šiestej.
ja som stastna, ze moji bratranci uz vyrastli z polievania a moj brat ignoruje uz roky Velu noc. A ja som uz roky nebola obliata. Volakedy ma hadzali do vane tolokrat, ze uz som si nemala co obliect,lebo bolo vsetko mokre.
Priatel to tiez ignoruje, a to mi je aj trochu luto, lebo takto mu nemam za co dat vajko. A okrem toho ze Velku noc ignoruje, tak pokazde aj pracuje.
Tí moji blázni doma sa načisto zbláznili, už teraz mi chodia rozprávať, ako ma idú zajtra zliať. Premýšľam, že niekde ujdem...
gomez serus:-)
chlapci vam sa tak paci ked pistime,stenami,utekame pred vami a mozte nas nahanat :-)))) tak ja neviem ako ostatne ale ja sa vzasade nikdy nebranim... :-)na co? aj tak to schytam..a predsa vas nenecham vytesovat sa na mokrom tricku bez podprdy dlho - az taka zla zas nie som :-))) oblievacka zajtra nehrozi v mojom zdravotnom stave-ale "korbacikom" ma kludne mozu "vysibat" a poriadne:-))))))))))
a dam im aj "po vajci":-))))))))))))
a kde sa mi flaka Katus??? som ju dobre pomastila a teraz sa vyvaluje na tej deke...sissi uz davno skoncila:-)
inak zdravim aj Dee a paniku-pani aj u nas stale tak brutalne fucka-inak pekne ale fuci ako dive :-)
a vezmi si zo sebou tehlu, nech ta neodfukne:o)