Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
ako sa da rozoznat,ze sa vodnik pocural?
a co je to ra?
a dnes som bola v mestecku,co ma 600 rokov (kto vie v ktorom?) a vedla caratu som videla napis Czucz (neviem,ci som to spravbne napisala) :-)
No, musím sa trošku preliečiť z toho včerajška. Bol som mokrý ako počuraný vodník v dunaji. Baby na nás rozvynuli takticky prepracované stratégie:)) Teraz soplím:))
Bránko evrybadry! Dnes je parádne a ja trčím zase v práci:) Dnes budem mať zase perný deň.
Panika, zlé veci sa stávajú. To, že to bolo akurát v piatok 13. si len dobre zapamätáš, ale to je len náhoda. Keby som si viedol niejakú štatistiku, asi by som mohol mať piatok 13. každý týždeň:)
panika skus sa k tomu piatku nestavat tak negativne a skepticky, inak si to privolas sama. Neviem, co sa ti pred dvoma rokmi stalo, ale skus na to nemysliet a nespajaj to s datumom. Mohlo sa to stat aj v utorok 26. Drzkaj sa
Jaj,kocky moje,nemate to jednoduche-ale ste silne.Zacinam mamzase dost blbe pocity-blizi sa piatok trinasteho.Nie,nie som poverciva,ale pred 2 rokmi v maji bol bol najhorsi den v zivote.bol piatok,trinasteho a ja mam pocit,ze v ten den sa mi zrutil cely moj zivot.Kazdy jeden den,ktory este prezijem bude poznaceny tym dnom spred dvoch rokov.Vsetko, co som si vybudovala, vsetko co som si odtrpela,vsetko co sopm milovala bolo v priebehu par hodin prec.Vzdy si myslim,ze som sa s tym vyrovnala,ale staci takyto prekliaty den a uz zase sa potapam.kamosky ma volali von,ale neviem sa prekonat.Este 4 dni a vsetko budem prezivat zase
neboj sa Dee-kazdy ma presny cas...ked ten jej pride-tak pride...
viem ze je to to najtazsie na svete co moze byt-bezmocne sa prizerat ako milovany clovek trpi a vediet ze mu nemozem nijak pomoct!!!ale to neni pravda-pomahas tym ze si s nou!!! a aj ked ti to nepovie-je stastna ze vas svojich milovanych ma pri sebe.
ja len dufam, ze to posledne stadium bude kratke:o(
no v poslednom stadiu uz nezaberie nic len morfium-je to najsilnejsie od bolesti.je dobre ze ste jej ho vybavili.
citim sa strasne. Ma bolesti a stazuje sa ze jej je teplo, popri tom ma ladove telo. Dnes ked nas prosila, nech jej pomozeme, tak nam sestricka povedala, ze nedavno dostala tralgit na bolest, nakoniec sme isli za lekarom a dali jej nejaky liek s morfiom. Potom sme sa jej pytali, ci ma este bolesti a kyvla ze nie.
Dee je mi to moc luto-musi to byt pre vas tazke...
ma bolesti??? ci ani nie?hlavne je dolezite aby ste boli s nou-pokial to bude len mozne,do poslednej chvilky... zasluzi si to aj ona aj vy.
ako sa citis?