Už vyše hodiny som doma a odcestovaní rodičia zatvorili prívod vody. Neznášam špinavé ruky. Čo s tým?
Chcem si umyť ruky
baby vy dve ste neskutocne suuuuper!!!
:-)
Katuska je ako mala a to sa mi na nej paci-vlastne aj panika...sme vecne deti a spravne trafene a najlepsie na tom je to,ze sa za to nehanbime!
Katus stale premyslam nad jednou vecou.... nejde mi cosi z hlavy..
inak tato tema je teda dobry babinec
:-) obcas sa tu vyvala gomez medzi samimi babami :-)
brunuska je uz celkom fajna...len ta hlavicka este stale tresti :-)no hold treba sa ovladat...ale tak ja len raz za uhorsky rok ale to potom teda stoji za to!ako ted... auuuuuuuuuuuuuuuuu
:-))))
vobec mi neslo pripojit sa.Tak s tou srdecnostou na Liptove to musi byt pravda,inak by sme sa tam tolki nenapchali.Bola som tam len 4 dni,ale bolo to lepsie ako rocna psychoterapia.Och,len dufam,ze nikto z mojich znamych nehlada pomoc na tejto stranke,lebo odpadnu-ja som totiz vsade.a k tej krase (no tak teraz by ma uz urcite kazdy spoznal:-))-ja vzdy o sebe tvrdim:mlada,krasna,inteligentna (a obcas pridam aj štíhla-aj ked to nie je pravda).no a čo.Ved tie kila si nosim sama,nikoho z toho bedra nebolia
tieto predchádzajúce som naozaj popísala ja; hopsla
no, dúfam, že už odchádzajú....
ľudkovia, horsa niečo riešiť, vybavovať; nakúpila som si farebný papier, idem si vytvoriť papierové kvietky, tie si budem každý deň jeden po druhom nalepovať na skriňu; do leta nám zostávajú dva mesiace aj čosi, dostatočný čas na celkovú rekonvalescenciu, kto sa pridá? Za každú dobrú vec, denne sama pre seba, nalepím na skriňu jeden kvietok, dám si záležať, aby kvietočky boli originálne, popridávam k tomu fotky, vylisované živé kvietky a snáď ma v priebehu času napadnú ďalšie dekorácie. Potom na záver urobím fotku a dám na internet. Poteším aj vás. Verím, že správnou cestou sa dajú riešiť všetky veci. Tak len toľko, ak Brunuška zostala zvedavá po mojom poslednom príspevku...
Pozn. Nechystám sa zničiť skrine :-))))))))))
zatiaľ som bola na káve a pokecala so známymi, je tu krásne
nechce sa mi pripojiť; amíci za mnou mi pred 20 min. povedali, že skončia; vyzerajú tak pokojne a spokojne, že neskončia ešte 20 min., sa stavím
Brunuška, Panika, opeknievate rovnako ako ja? v pondelok mi mamin brat: nejako si omladla; a ja jemu: no, to ešte len opekniem a to bude pecka; nie som samoľúba, ale zaslúžim si, neni o čom!!!
áno, na Liptove sa dobrých všade veľa zmestí, sme hlboko priateľskí, teraz sedím v jednom internet caffe, čakám na tlačiareň, tak zatiaľ sa hrám
jaj,ked som zbadala slovicko Mikulas,vybavili sa mi spomienky na predminulu zimu.To som este chodila do skoly a vybrali sme sa na chatu k spoluziacke.ta nas cakala v Mikulasi na stanici a tam sme sa jej (normalne nas ani neviem spocitat) asi osmy dospeli napchali do favoritky (+batozina).Takto sme dosli do nakupneho centra-pol hodinu sme vystupovali.To boli teda zazitky.